ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 September, 2023 - 17:52

Categories: 

Πανσερραϊκός: Θλάση ο Γούλερι, χάνει την Κηφισιά όπως και ο Κολομπίνο

Χωρίς τον Γούλερι, που υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο, αλλά και τον επίσης τραυματία Κολομπίνο θα παραταχθεί ο Πανσερραϊκός στο ντέρμπι με την Κηφισιά, ενώ επιστρέφει αντιθέτως ο Μορέιρα.

 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Με καθημερινές πρωινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με την Κηφισιά, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καισαριανής την Κυριακή 17/09(18:00).

Ο Πάμπλο Γκαρσία και οι ποδοσφαιριστές του επιστρέφουν στη δράση μετά την διακοπή και θέλουν να κάνουν μια ιδανική επανεκκίνηση στο ντέρμπι των νεοφώτιστων.

Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν με απουσίες λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Ο Στίνα επέστρεψε την Τρίτη, ενώ οι Πηλέας, Ουεντραόγκο και Ντανκερλουι, επιστρέφουν την Τετάρτη, μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας τους στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Από εκεί και πέρα πρόβλημα προέκυψε με τον Γούλερι, ο οποίος υπέστη θλάση στην προπόνηση της Τρίτης στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα.

Αντιθέτως ο Μορέιρα έχει επανέλθει εδώ και αρκετές ημέρες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και θα είναι διαθέσιμος. Εκτός παραμένει ο τραυματίας Κολομπίνο».