ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

1 August, 2023 - 01:19

Categories: 

ΠΑΟΚ...διετίας στη NOVA, η Εθνική μπάσκετ στο Action 24 και "μαύρο¨ σε ΑΝΤ1-ΜΑΚ TV από την United Group!

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για τις επόμενες δύο (2) σεζόν, 2023-2024 & 2024 -2025.

Η συμφωνία αφορά στην αποκλειστική μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων του πρωταθλήματος Stoiximan Super League, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, φιλικούς αγώνες προετοιμασίας της ομάδας,  καθώς και σημαντικούς εντός έδρας αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής.

Η Εθνική Ελλάδος πάει Μουντομπάσκετ μέσα από το ACTION 24

Ο δρόμος της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, το Μουντομπάσκετ των Φιλιππίνων, περνά μέσα από το ACTION 24, με την μετάδοση των πιο δυνατών φιλικών τεστ προετοιμασίας, πριν από την μεγάλη διοργάνωση.

Η αρχή θα γίνει την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 21.30 με την αναμέτρηση στη Λιουμπλιάνα κόντρα στη Σλοβενία του αστέρα του NBA, Λούκα Ντόντσιτς. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα βρίσκεται στο στούντιο του ACTION 24 με τον Σταύρο Κουράκο και την Ελένη Μαρκάτη για το pregame και το postgame show, καθώς και στο σχόλιο της αναμέτρησης, την οποία θα μεταδώσουν ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Χάρης Σταύρου.

Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική με δύο δυνατά τεστ πριν από το Μουντομπάσκετ.

Στο τουρνουά του Αμπού Ντάμπι η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Team USA στις 18 Αυγούστου, σε ένα remake του αξέχαστου ημιτελικού του Μουντομπάσκετ του 2006, λίγες μέρες πριν συναντηθούν και πάλι στις Φιλιππίνες.

Μία μέρα αργότερα, στις 19 Αυγούστου, αντίπαλος θα είναι η Γερμανία.

Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν απευθείας από το ACTION 24.

2 Αυγούστου: Σλοβενία-Ελλάδα

18 Αυγούστου: ΗΠΑ-Ελλάδα

19 Αυγούστου: Ελλάδα-Γερμανία

Αγαπημένες κωμωδίες της δεκαετίας του ’80 στην ΕΡΤ2

Κωμωδίες που σκόρπισαν γέλιο τη δεκαετία του ΄80, αλλά ακόμα και σήμερα ψυχαγωγούν και διασκεδάζουν μεταδίδει η ΕΡΤ2 από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου έως την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023, στις 22:00.  

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023, στις 22:00

«Πέτα τη μαμά από το τρένο»

(Throw Momma from the Train)

Κωμωδία, παραγωγής ΗΠΑ 1987

Σκηνοθεσία: Ντάνι ντε Βίτο

Πρωταγωνιστούν: Ντάνι ντε Βίτο, Μπίλι Κρίσταλ, Αν Ράμσεϊ, Ρομπ Ράινερ, Μπράντφορντ Μαρσάλις, Κιμ Γκράιστ

Διάρκεια: 81΄

Υπόθεση: Ο Λάρι Ντόνερ είναι συγγραφέας, καθηγητής και δεν αντέχει την ύπαρξη της πρώην συζύγου του.

Ο Όουεν Λιφτ, από την άλλη, καταδυναστεύεται από τη βάναυση μητέρα του.

Ο Όουεν συλλαμβάνει το σχέδιο για το τέλειο έγκλημα επί της μητέρας του, κι εκμεταλλεύεται το γεγονός πως και ο Λάρι θέλει να βγάλει από τη μέση την πρώην σύζυγό του.

Ποιο είναι το σχέδιο; Να ανταλλάξουν δολοφονίες ώστε να έχουν και οι δύο άλλοθι.

Η ταινία είχε εμπορική επιτυχία, ενώ η Αν Ράμσεϊ διακρίθηκε για την ερμηνεία της ως αυταρχική κυρία Λιφτ κερδίζοντας Βραβείο Saturn, ενώ ήταν και υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου.

Τρίτη 1η Αυγούστου 2023, στις 22:00

«Ο μάγκας με τα 1.000 πρόσωπα»

(Le Guignolo)

Κωμική περιπέτεια, συμπαραγωγής Γαλλίας-Ιταλίας 1980

Σκηνοθεσία: Ζορζ Λοτνέρ

Πρωταγωνιστούν: Ζαν Πολ Μπελμοντό, Μισέλ Καλαμπρί, Κάρλα Ρομανέλι

Διάρκεια: 108΄

Υπόθεση: Αφού βγήκε από τη φυλακή, ο Αλεξάντερ Μπορονί πιάνει δουλειά, στις διεθνείς επιχειρήσεις απάτης.

Στο αεροπλάνο για τη Βενετία, τα προβλήματα ξεκινούν όταν ένας άγνωστος παραδίδει στον ανυποψίαστο Αλεξάντερ μια θήκη που περιέχει έναν αναπτήρα με το μικροφίλμ μιας μυστικής φόρμουλας, που ορισμένες ξένες δυνάμεις θα ήθελαν να πάρουν στα χέρια τους.

Μια κωμωδία γεμάτη δράση με έναν πάντα εκπληκτικό Ζαν-Πολ Μπελμοντό.

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023, στις 22:00

«Μέρες ραδιοφώνου»

(Radio Days)

Κωμωδία, παραγωγής ΗΠΑ 1987

Σκηνοθεσία-σενάριο: Γούντι Άλεν

Πρωταγωνιστούν: Μία Φάροου, Σεθ Γκριν, Νταϊάν Γουίστ, Τζούλι Κάβνερ, Τζος Μοστέλ, Μάικλ Τάκερ, Τζεφ Ντάνιελς, Ντάνι Αγιέλο, Νταϊάν Κίτον, Μάικ Σταρ, Γουάλας Σον

Διάρκεια: 88΄

Υπόθεση: Οι «Μέρες ραδιοφώνου» μάς μεταφέρουν νοσταλγικά στην εποχή της δεκαετίας του ’40. Ο Γούντι Άλεν, αναπλάθει με χιούμορ αυτοβιογραφικές στιγμές που έζησε με την οικογένειά του, ακούγοντας ραδιόφωνο. Κάθε εκπομπή στα ερτζιανά και μια ανάμνηση.

Βρισκόμαστε στη συνοικία Ρόκαγουεϊ του Κουίνς, όπου ο μικρός μας αφηγητής, ταξιδεύει με τον μύθο του μασκοφόρου εκδικητή, ενός δημοφιλούς ραδιοφωνικού σόου. Με τους συνομήλικούς του, τριγυρνά ανέμελα στην παραλία και μαζεύει γκάτζετ της σειράς.

Οι εβραϊκής καταγωγής γονείς του, αγαπούν άλλη εκπομπή, αυτή που ασχολείται με κοινωνικά θέματα, ενώ η άτυχη στον έρωτα θεία του, αγαπά τα τραγούδια και τον χορό.

Η νοσταλγική ματιά στη χρυσή εποχή του ραδιοφώνου, μέσα από τις αναμνήσεις ενός νεαρού αγοριού, ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερου σεναρίου και καλύτερης σκηνογραφίας το 1988.

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023, στις 22:00

«Ένα ψάρι που το έλεγαν Γουάντα»

(A Fish Called Wanda)

Κωμωδία, συμπαραγωγής Ηνωμένου Βασιλείου-ΗΠΑ 1988

Σκηνοθεσία: Τσαρλς Κράιτον

Σενάριο: Τσαρλς Κράιτον, Τζον Κλιζ

Πρωταγωνιστούν: Τζον Κλιζ, Τζέιμι Λι Κέρτις, Κέβιν Κλάιν, Μάικλ Πάλιν

Διάρκεια: 101΄

Υπόθεση: H Γουάντα είναι µια φιλήδονη κακοποιός που προσπαθεί να ανακαλύψει πού έχει κρύψει τη λεία ο φυλακισµένος πλέον αρχηγός της σπείρας.

Ο Ότο είναι ο βοηθός της Γουάντα, ένας παρανοϊκός τύπος µε µεγάλο προσόν του να λέει ασυνάρτητες ιταλικές φράσεις που λειτουργούν στη Γουάντα ως αφροδιασιακό.

Θύµα τους, ο δικηγόρος του φυλακισµένου αρχηγού, τυπικός Άγγλος, τον οποίο προσεγγίζει η Γουάντα µε σκοπό να εκµαιεύσει κάποιο στοιχείο. Συνεργάτης τους είναι ένας εκτελεστής µε τραύλισµα και υπερβολική αγάπη για τα ζώα.

Ο Κέβιν Κλάιν, ανεπανάληπτος στον ρόλο του δολοφόνου με το πάθος για τον Νίτσε, κέρδισε το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Το MEGA ανακοίνωσε ά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη. Το «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει το φθινόπωρο στο MEGA ανανεωμένο και δυνατό για να ρίξει φως σε νέες, σκοτεινές ιστορίες...

-Με το ποσό των 2.130.000 επιδοτούνται 27 εφημερίδες και εκδοτικές επιχειρήσεις  που κατά τη ΓΓΕΕ τηρούν τις προυποθέσεις ένταξης στο Μητρώο Έντυπου Τύπου και είχαν πιστοποιηθεί ως τις 20 Ιουλίου...

-Μετά το Mega η Nova κατεβάζει και τα κανάλια ΑΝΤ1 και Μακεδονία TV! Σύμφωνα με ενημέρωση που έστειλε στους συνδρομητές της από 1η Αυγούστου “τα κανάλια ANT1 & ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV δεν θα είναι διαθέσιμα μέσα από τις συνδρομητικές υπηρεσίες Nova”...

-Έπειτα από δύο χρόνια στον Alpha 98.9 ο Κώστας Αλατζάς αποτελεί παρελθόν από το ενημερωτικό ραδιόφωνο του ομίλου Βαρδινογιάννη...

-Ο Κωστής Τσιακανίκας αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ενημερωτικών εκπομπών της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ...

-O Kώστας Ψάρρας θα κάνει την περιγραφή στην αναμέτρηση ΠΑΟ- Ντνίπρο - 01 για την Cosmote TV. Το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Απ. Πάνος, Ελ. Παπαδοπούλου, την παρουσίαση του Pre game ο Τ. Χριστοφοράκης...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com