ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 March, 2022 - 23:44

Categories: 

Παπανικολάου: «Δεν είναι έκπληξη για εμάς το πλεονέκτημα»

Ο Ολυμπιακός ανταποκρίθηκε στο ύψος των περιστάσεων κι έφυγε νικητής από το «Αστρομπάλ» με 80-94, εξασφαλίζοντας μία θέση στην προνομιούχο τετράδα της Ευρωλίγκα.

Ο Κώστας Παπανικολάου  μίλησε στη NOVA και τόνισε πως από την αρχή έβλεπε ότι αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες, ενώ αποκάλυψε και τις πιο δύσκολες στιγμές της μέχρι τώρα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού: 

«Χρόνια πολλά στην Ελλάδα. Το να μιλάμε σήμερα για πλεονέκτημα, είναι πιο πάνω και από το σενάριο του πιο αισιόδοξου. Η παρουσία μας έδειξε ότι δίκαια βρισκόμαστε εδώ, αλλά παράλληλα δεν σημαίνει και τίποτα. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Μετά έχουμε την ευκαιρία, που δεν ξέρεις πόσες φορές θα την έχεις στη ζωή σου. Είναι άλλη ιστορία το Final Four. Είναι ευκαιρία για όλους και πρέπει να δείξουμε το καλύτερο δυνατό. Υπάρχει η πιθανότητα για το κάτι παραπάνω, οπότε επικεντρωνόμαστε στο ματς με τη Μπαρτσελόνα.

Δεν ξεχνιέται ό τι περάσαμε, περάσαμε δύσκολες μέρες. Όσοι είμαστε στην ομάδα, βλέπαμε ότι αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες. Δεν είναι έκπληξη για εμάς, Είναι η δουλειά και η εικόνα που έχουμε βγάλει. Αλλά ο πρωταρχικός στόχος επετεύχθη. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα παρατήσουμε. Δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες για κάτι παραπάνω.

Δύο από τις τρεις προκρίσεις μου με τον Ολυμπιακό ήταν με την Εφές. Αστειεύομαι. Όλες είναι καλές ομάδες. Αν είμαστε εμείς καλά και δουλέψουμε σωστά, τότε δεν βλέπω τον λόγο να αγχωθούμε παραπάνω από τον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει διαλέξει αντίπαλο ποτέ, μπαίνει, παίζει και αν προκριθεί, πάει στο Final Four.

 

Μία μικρή κρίση υπήρξε μετά τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα. Αλλά αμέσως το ξεπεράσαμε με τη νίκη στο Μιλάνο. Και το ντεφορμάρισμα στις αρχές του χρόνου με τον κορωνοϊό. Πολλοί ήμασταν ντεφορμέ, αλλά βρήκαμε τον εαυτό μας. Έτσι είναι μία σεζόν, θα υπάρχει και το πάνω κα το κάτω.»