ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 March, 2022 - 19:01

Categories: 

Παπαπέτρου: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»

 

Την ακλόνητη πίστη του για τη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο αρχηγός των «πράσινων» έδωσε το σύνθημα για να βρει η ομάδα λύσεις στα προβλήματά της και να αφοσιωθεί στον τελευταίο στόχο της σεζόν.

Σχετικά με το αν του μένει παράπονο για την ήττα στον χθεσινό αγώνα με τη Μακάμπι, ανέφερε: «Παράπονο έχεις όταν είσαι άτυχος και χάνεις την τελευταία στιγμή με κάποιο σουτ. ηττηθήκαμε στην έδρα μας δεχτήκαμε 95 πόντους είναι πολλοί με καθαρό σκορ. Δεν υπάρχει παράπονο, δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, κατεβάσαμε εννιάδα με παίκτες που είναι κουρασμένοι, παίκτες που λείπουν, υπάρχουν τέτοιες δικαιολογίες. Σημασία έχει να κοιτάξουμε μπασκετικά και με λογική τι ήταν αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα, πόσα καλάθια, φθηνά καλάθια μπορούσαμε να αποφύγουμε, γιατί επιθετικά ήμασταν αρκετά καλά. Αμυντικά δεχτήκαμε 95 πόντους που είναι αρκετοί και κάτι πρέπει να κάνουμε γι αυτό».

Όσο για το ματς με τη Ρεάλ την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ; «Σίγουρα πρέπει να παίξουμε καλά αμυντικά με την Ρεάλ. Παίζει εξαιρετικό μπάσκετ, γι αυτό το λόγο είναι εκεί που είναι. Για μας είναι σημαντικό να παίξουμε πολύ καλύτερα αμυντικά απέναντι τους γιατί είναι πιο επικίνδυνη ομάδα απ’ ότι είναι η Μακάμπι, οπότε νομίζω ο μόνος τρόπος είναι να προσεγγίσουμε το παιχνίδι έτσι γιατί, είναι ομάδα με ταλέντο και αν ξεφύγει το παιχνίδι σίγουρα δεν θα μας ευνοεί».

Ερωτηθείς αν η δυναμική Ρεάλ προσφέρει έξτρα κίνητρο στους παίκτες απάντησε: «Όλα αυτά τα παιχνίδια δίνουν τέτοιο κίνητρο. Προφανώς είμαστε σε μια θέση που δεν διεκδικούμε κάτι στην Ευρωλίγκα αυτή τη στιγμή, αλλά μόνο και μόνο που είναι ματς ευρωλίγκας δίνουν ένα κίνητρο σε όλους ανεξάρτητα από τον αντίπαλο».

Για την παρουσία του κόσμου, δεδομένου πως είναι το τελευταίο φετινό εντός έδρας ματς στην Ευρωλίγκα, είπε: «Θα ήθελα ο κόσμος να είναι περισσότεροι στο γήπεδο. Αναγνωρίζω πως είναι διαφορετικές εποχές είναι δύσκολες εποχές από πολλές πλευρές, η ομάδα δεν έφερε και τα αποτελέσματα που θα ήθελε οπότε ευελπιστώ ότι ο κόσμος θα είναι εκεί όταν πρέπει. Μην ξεχνάμε πως μένει ένας στόχος ενεργός που είναι το πρωτάθλημα. και όλοι πιστεύουμε πως μπορούμε να τον κυνηγήσουμε. Όλοι μαζί παίκτες, διοίκηση και κόσμος και όσοι αγαπάνε τον Παναθηναϊκό μπορούμε να είμαστε ένα γι’ αυτόν τον στόχο».

Τέλος, σε ερώτηση για το τι εύχεται στον εαυτό του για τα γενέθλιά του, απάντησε: «Γενικά να υπάρχει υγεία και ειρήνη. Μπασκετικά εύχομαι να κλείσει η σεζόν με ένα τίτλο αξίζει σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού».