ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 June, 2023 - 16:51

Categories: 

Παρελθόν ο Μπαρόνι από την Λέτσε

Μπορεί ο Μάρκο Μπαρόνι να οδήγησε την παρελθούσα σεζόν τη Λέτσε στην παραμονή της στη Serie A, ωστόσο δεν θα συνεχίσει στο «τιμόνι» της ιταλικής ομάδας...

Και αυτό γιατί οι δύο πλευρές δεν έφτασαν σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους, όπως γνωστοποίησε σήμερα (20/06) ο σύλλογος από την Απουλία, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα του αντικαταστάτη του.

 

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Λέτσε, ο 59χρονος τεχνικός, το τρέχον συμβόλαιο του οποίου λήγει στις 30 Ιουνίου, αρνήθηκε «να συνεχίσει για έναν επιπλέον χρόνο, με μια αύξηση μισθού για τον προπονητή και το επιτελείο του».

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Μπαρόνι επιθυμούσε την επέκταση του συμβολαίου του για ένα μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που του πρότεινε η ομάδα.

Ο Μπαρόνι ανέλαβε τη Λέτσε το καλοκαίρι του 2021 και, στην πρώτη σεζόν του στην ομάδα, την οδήγησε στη Serie A, ενώ την παρελθούσα αγωνιστική περίοδο οι «τζιαλορόσι» εξασφάλισαν την παραμονή τους στα «μεγάλα σαλόνια» την προτελευταία αγωνιστική, πριν καταλάβουν την 16η θέση στην τελική βαθμολογία.