ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 July, 2023 - 16:02

Categories: 

Παρών ο Παπαπέτρου στο Μουντομπάσκετ

Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για την Εθνική ομάδα εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου (25/8-10/9). Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ξεπέρασε το πρόβλημα στον ώμο και θα είναι στη διάθεση της «επίσημης αγαπημένης», που την επόμενη εβδομάδα αρχίζει προετοιμασία.

Ο 29χρονος άσος ταλαιπωρείτο από τις συγκεκριμένες ενοχλήσεις από τους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας απουσιάζοντας από τα δύο τελευταία ματς της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα. Ωστόσο οι θεραπείες που ακολούθησε ο διεθνής άσος, που επέστρεψε πλέον στον Παναθηναϊκό, απέδωσαν καρπούς και πλέον είναι ετοιμοπόλεμος.

Ασφαλώς υπάρχουν ακόμη αρκετά ερωτηματικά για το ρόστερ της Εθνικής ομάδας, που θα απαντηθούν μέσα στην εβδομάδα. Κυριότερο αυτό της παρουσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και αυτά των Νικ Καλάθη και Κώστα Αντετοκούνμπο, ενώ δεδομένες είναι οι απουσίες των Κώστα Σλούκα και Λεωνίδα Κασελάκη, όπως και η επιστροφή του Ντίνου Μήτογλου.

Η ελληνική ομάδα βρίσκεται στο τρίτο όμιλο της Μανίλας μαζί με τις ΗΠΑ, την Ιορδανία και τη Νέα Ζηλανδία.

Ομάδα: