ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 December, 2023 - 23:41

Categories: 

Πιθανή η απόλυση Ποτσέκο στην Βιλερμπάν

Γι' ακόμη μια σεζόν στην Ευρωλίγκα, η Βιλερμπάν παίζει τον ρόλο του «κομπάρσο», καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 2 νίκες σε 17 αγωνιστικές.

Ο σύλλογος της Λιόν δείχνει σταθερά αρνητικό αγωνιστικό πρόσωπο και αριθμεί πλέον 9 συνεχόμενες ήττες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Παράλληλα, και στο πρωτάθλημα η εικόνα του δεν είναι ενθαρρυντική, καθώς έχει ρεκόρ 12-5 και βρίσκεται ήδη πολύ πίσω από την πρωτοπόρο Μονακό.

 

 

Όλη αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, ώστε η Βιλερμπάν να αλλάξει για δεύτερη φορά προπονητή την ίδια σεζόν. Θυμίζουμε πως στα τέλη του Οκτώβρη ο Τζανμάρκο Ποτσέκο αντικατέστησε τον Τι Τζέι Πάρκερ, ωστόσο τίποτα δεν έχει αλλάξει σημαντικά στην ομάδα, επομένως η καρέκλα του Ιταλού τεχνικού ήδη... τρίζει.

Σύμφωνα με τον Γκραμπριέλ Παντέ-Ζουβ, δημοσιογράφο του BeBasket, οι Γάλλοι έχουν σταματήσει να ψάχνουν για ενίσχυση στην αγορά, καθώς είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει ο Ποτσέκο. Μάλιστα, τονίζει πως η Βιλερμπάν ίσως περιμένει τον Βενσάν Κολέ ώστε να την αναλάβει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, όταν πιθανότατα θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Γαλλίας!

«Η Βιλερμπάν θα μπορούσε να αλλάξει προπονητή για δεύτερη φορά αυτή τη σεζόν. Περισσότερο από ποτέ, προχωράμε προς μια μεταβατική σεζόν για να περιμένουμε τον Βενσάν Κολέ στο τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024», έγραψε συγκεκριμένα ο Γάλλος δημοσιογράφος.