ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 September, 2023 - 17:52

Πιθανόν να αλλάξει ημέρα το Ολυμπιακός Γ. Χαμ ή ΠΑΟ - Ρεν

Το ενδεχόμενο αλλαγής ημέρας σε μία από τις δύο αναμετρήσεις ελληνικών ομάδων για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League αναφέρει δημοσιογράφος από την Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, ο Κίεραν Γκιλ υποστηρίζει πως στην UEFA σκέφτονται να αλλάξουν ημέρα διεξαγωγής είτε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ είτε σε αυτό του Παναθηναϊκού με τη Ρεν.

Αμφότερα είναι προγραμματισμένα για τις 26 Οκτωβρίου και σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της Γουέστ Χαμ στη «Daily Mail» υπάρχει η πιθανότητα μετάθεσης ενός εκ των δύο αγώνων.

«Προειδοποίηση για όσους οπαδούς της Γουέστ Χαμ οργανώνουν ταξίδι για τον Ολυμπιακό εκτός έδρας την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου: Ο Παναθηναϊκός πρόκειται επίσης να παίξει εντός έδρας στο Europa League το ίδιο βράδυ και η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να μετακινήσει ένα από τα δύο παιχνίδια για να αποφύγει το ενδεχόμενο σύγκρουσης στην Αθήνα», αναφέρει.

Προς το παρόν πάντως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει ανακοινώσει το πρόγραμμα και οι δύο αναμετρήσεις διεξάγονται την ίδια ημέρα. Μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή ή τα δύο ματς θα παραμείνουν ως έχουν.

Ομάδα: