ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 November, 2022 - 23:46

Categories: 

Πικρή ήττα για τον Παναθηναϊκό από την Παρτίζαν στο ντεμπούτο του Μπέικον (89-91)

Σε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Παρτίζαν με 89-91 υποχρεώθηκε ο Παναθηναϊκός, πέφτοντας στο 1-5 στην βαθμολογία της Ευρωλίγκα. Στην αναμέτρηση που συνέπεσε το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Μπέικον με την πράσινη φανέλα με την επιστροφή των Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ιωάννη Παπαπέτρου στο ΟΑΚΑ  ως αντίπαλοι, το «Τριφύλλι» πλήρωσε τις αμυντικές του αδυναμίες.

Το πρώτο μέρος άνηκε ολοκληρωτικά στην Παρτιζάν. Με ηγέτη και τοπ σκόρερ έναν ασταμάτητο Πάντερ και άξιους συμπαραστάτες τους Λε Ντέι, Άντζουσιτς και Έξουμ, η ομάδα του Βελιγραδίου έκλεισε το πρώτο μέρος προηγούμενη με 41-54 εκμεταλλευόμενη τις κακές επιστροφές των παικτών του Ράντονιτς. Την ίδια στιγμή οι «πράσινοι» έπαιρναν πόντους κυρίως από τους Παπαγιάννη και Γκριγκόνις και Μπέικον.  Με τους Γκριγκόνις, Νέιτ Γουόλτερς και Μπέικον να ηγούνται στο σκοράρισμα ποι γηπεδούχοι έκαναν ένα σερί 16-4  μειώνοντας στον πόντο (57-58).

 Δύο τρίποντα του Άντζουσιτς, αλλά και σημαντικοί πόντοι του Πάντερ έφεραν την Παρτίζαν να προηγείται 82-89 για να πάρει τελικά την νίκη η ομάδα του Βελιγραδίου με 89-91.