ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 October, 2023 - 21:10

Categories: 

Πλήθος κόσμου στη μπουτίκ του Ολυμπιακού για τον θρυλικό Nίκο Αναστόπουλο!

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση των συλλεκτικών εμφανίσεων του Νίκου Αναστόπουλου στη μπουτίκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Την Τρίτη (3/10) το απόγευμα, η μπουτίκ του Θρύλου στο «Γ. Καραϊσκάκης» γέμισε με πάνω από 1.000 άτομα, προς τιμήν του σπουδαίου «μουστάκια».

 

Φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων», ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο κόουτς της ομάδας μπάσκετ, Γιώργος Μπαρτζώκας και φυσικά, πολλοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Αντώνης Γλύκας, ο Κυριάκος Καραταϊδης, ο Ανδρέας Μπονόβας, ο Πέτρος Καραβίτης, ο Παναγιώτης Κελεσίδης και όχι μόνο, ήταν παρόντες στο RED Store, στη γιορτή του θρυλικού Αναστόπουλου για τα 40 χρόνια από την κατάκτηση του χάλκινου παπουτσιού.

 

Η εκδήλωση στη μπουτίκ του Ναού ήταν για την επίσημη παρουσίαση των επετειακών εμφανίσεων του βετεράνου «ερυθρόλευκου» επιθετικού, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από τη σπουδαία του διάκριση, το 1983.

Ομάδα: