ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 August, 2023 - 00:08

Categories: 

Πλήρωσε τα λάθη της η ΑΕΚ

Την ευκαιρία να επιστρέψει στους χρυσοφόρους ομίλους του ChampionsLeague μετά από πέντε χρόνια … κλώτσησε η ΑΕΚ, γνωρίζοντας οδυνηρό αποκλεισμό από την Αντβέρπ μετά και την ήττα στης στην «OpapArena» με 1-2 και θα αρκεστεί στη συμμετοχή της στους ομίλους του EuropaLeague. Οι «κιτρινόμαυροι»  δημιούργησαν φάσεις, ωστόσο, η απουσία του τραυματία Λιβάι Γκαρσία ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Σε σημείο τέτοιο, όπου από ήταν ξεκάθαρη η έλλειψη εναλλακτικού πλάνο στο δημιουργικό κομμάτι και την τελική προσπάθεια.

Η Αντβέρπ λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει, αφού στο 4’ το σουτ του Μούγια βρήκε σε ερτοιμότητα τον Στάνκοβιτς. Η ΑΕΚ άρχισε να βρίσκει ρυθμό και στο 20’ κι έπειτα από προσπάθεια του Πινέδα η κεφαλιά του Πόνσε ήταν άστοχη. Στο 25’ και έπειτα από κλέψιμο του Πινέδα η μπάλα έφτασε τον Πόνσε, που επιχείρησε το σουτ για να αποκρούσει δύσκολα ο Μπουτέ σε κόρνερ.

Στο 60’ η Αντβέρπ έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ο Γιάνσεν βρήκε τον Μπαλίκουισα στα δεξιά. ο οποίος μπήκε στην περιοχή και «έσπασε» την μπάλα για τον Μούγια, ο οποίος δεν κατάφερε να την στείλει -από πολύ κοντά- στην αντίπαλη εστία. Όμως οι φιλοξενούμενοι έφτασνα στο γκολ που τους σφράγισε την πρόκριση στο 73’. Έπειτα από πανέξυπνη εκτέλεση πλαγίου, ο Μπαλίκουισα άφησε πίσω τον Ρότα και έκανε το παράλληλο γύρισμα. με τον Κερκ να πλασάρει σε κενή εστία και να κάνει το 0-1. Ο Αραούχο στο 90’ ισοφάρισε για την ΑΕΚ δίνοντας δικαίωμα στην ελπίδα, αλλά ο Μπαλικουϊσά στο 94’ χάρισε την νίκη – πρόκριση στην Αντβέρπ διαμορφώνοντας το τελικό 1-2

 

 

Ομάδα: