ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 December, 2022 - 23:39

Categories: 

Πλήρωσε την αστοχία του ο Παναθηναϊκός στην Νεάπολη (1-1)

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε στην Νεάπολη. Με τον Παναθηναϊκό να χάνει σωρεία ευκαιριών και να επιτρέπει στον Ιωνικό να του κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 84’ με το γκολ του Άοσμαν (1-1). Με τους «πράσινους» να δίνουν την ευκαιρία στην ΑΕΚ να μειώσει πλέον την διαφορά τους έξι πόντους (σ.σ. 38 έναντι 32).  Ο Παναθηναϊκός παρά τις απουσίες των Βέρμπιτς, Σένκεφελντ και τον ανέτοιμο Σπόραρ μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και στο 14’ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ.  Ο Ιωαννίδης κατέβασε  ωραία την μπάλα, βγήκε τετ α τετ με τον Χουτεσιώτη, που απομάκρυνε, για να φτάσει η μπάλα στον Μπερνάρ που άνοιξε το σκορ.

Στο 16’ χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τους «πράσινους» να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με τον Παλάσιος να σουτάρει ψηλά αλλά να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, από το γέμισμα του Μπερνάρ από αριστερά. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς συνέχισε να ψάχνει το δεύτερο γκολ με τον Χουτεσιώτη στο 58’ να βάζει σε εγρήγορση τα αντανακλαστικά του και να αποκρούει το πλασέ του Ιωαννίδη.

Με τον ιωνικό να μην το βάζει κάτω και να φτάνει στην ισοφάριση με όμορφο γκολ του Άοσμαν στο 84΄για το οποίο φέρει ευθύνη ο Μπρινιόλι.