ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 September, 2023 - 18:57

Categories: 

Πογέτ: «Αναμενόμενες οι ήττες από Γαλλια-Ολλανδία»

Ρεαλιστής εμφανίστηκε ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου πριν το αυριανό (10/09, 21:45) ματς της Εθνικής με το Γιβραλτάρ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι «και στα δύο παιχνίδια, με Γαλλία και Ολλανδία, το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο» και σημείωσε: «Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Θα μας είχε εκπλήξει αν συνέβαινε κάτι διαφορετικό».

Από εκεί και πέρα, δήλωσε απογοητευμένος από κάποια πράγματα, που είδε στο Αϊντχόφεν, αλλά «θα μείνουν εσωτερικά» και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος, για να αναλωνόμαστε σε όσα έγιναν, καθώς μπροστά της η Εθνική έχει ένα παιχνίδι, το οποίο πάση θυσία πρέπει να κερδίσει.

Συμπλήρωσε, δε, ότι με τα αποτέλεσμα της «γαλανόλευκης» την τελευταία δεκαετία, «είχαμε μία πολύ δύσκολη κλήρωση, αφού βρισκόμασταν στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας» και τόνισε ότι στόχος εξαρχής ήταν οι τέσσερις νίκες με Ιρλανδία και Γιβραλτάρ και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο στα εντός, πλέον, με Ολλανδούς και Γάλλους.