ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 October, 2023 - 22:02

Categories: 

Πογέτ: «Η πόρτα της Εθνικής είναι ανοικτή για όλους»

Η Εθνική Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία την Παρασκευή (13/10, 21:45) για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στην Media Day ενόψει των ερχόμενων αναμετρήσεων, τόσο με τους Βρετανούς, όσο και με την Ολλανδία και τόνισε μεταξύ άλλων πως η πόρτα της ομάδας είναι ανοιχτή για όλους τους ποδοσφαιριστές.

«Όπως έχω πει από την αρχή η πόρτα της Εθνικής είναι πάντα ανοιχτή για όλους τους ποδοσφαιριστές, εξαρτάται από τον χρόνο, τη στιγμή, τους τραυματισμούς που μπορεί να έχουμε, από το τι χρειάζεται η ομάδα εκείνη τη στιγμή. Ελπίζω τον Μάρτιο όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα προκριματικά και με την ελπίδα ότι η Εθνική μας θα είναι στην τελική φάση, θα είμαι σε θέση να διαλέξω τους 23-25 καλύτερους παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα εκείνη τη στιγμή».

Για τον αγώνα με την Ιρλανδία: «Είναι σαφές, ξέρουμε πάρα πολύ καλά τον αντίπαλο μας την Ιρλανδία, προετοιμαζόμαστε από σήμερα στις προπονήσεις. Ελπίζω ότι θα είμαστε σε μία κατάσταση να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα την Πέμπτη στο Δουβλίνο παράλληλα κοιτάμε τι θα γίνεται και στο άλλο παιχνίδι του ομίλου».