ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 March, 2022 - 16:51

Categories: 

Πογκμπά: «Παλεύω και δεν παίρνω τίτλους!»

 

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά, μίλησε για τους τίτλους που δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει με τους «κόκκινους διαβόλους» και τόνισε ότι δεν ξέρει ακόμα τι θα αποφασίσει για το μέλλον του.

«Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί για το μέλλον μου, δεν έχει γίνει τίποτα. Μπορώ να αποφασίσω αύριο, όπως μπορώ να αποφασίσω κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Θέλω να τελειώσω καλά τη σεζόν για να προετοιμαστώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Πραγματικά το να παίζω για την Γαλλία μου δίνει ανάσες καθαρού αέρα! Αυτή είναι η αλήθεια. Πέρασα δύσκολες στιγμές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και χρειαζόμουν αυτό το διάλειμμα για να επανακτήσω την ενέργεια μου και την αυτοπεποίθηση μου. Μερικές φορές που δεν έπαιζα ή δεν ερχόντουσαν τα καλά αποτελέσματα, ερχόμουν εδώ, στην Γαλλία και έπαιρνα δυνάμεις.

Η φετινή σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά δεν μπορούμε να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο. Ούτε φέτος θα το κάνουμε, ούτε τα τελευταία χρόνια το κάναμε. Θέλω να παίζω και να κατακτώ τίτλους, για αυτό αγωνίζομαι. Είναι στενάχωρο που δεν το καταφέρνω με την Γιουνάιτεντ».