ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

18 July, 2023 - 04:18

Categories: 

Ποδοσφαιρικές "μεταγραφές" στη NOVA, United Group κατά ΑΝΤ1 και Βίκυ έφυγε... Ηλιάνα ήρθε στο STAR!

Συνεχίζει να επενδύει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η NOVA! Για μία ακόμη σεζόν, μαζί με την Premier League, Bundesliga, Primera Division, Championnat, Bundesliga 2, Secunda Division, Serie B, θα μεταδίδει αγώνες από το πρωτάθλημα του Βελγίου και της Ολλανδίας, όπου ανανέωσε τα δικαιώματα.

Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει και νέα προσθήκη από latin πρωτάθλημα, αφού από το τέλος Αυγούστου, τα κανάλια Novasports θα μεταδίδουν αγώνες από την Serie B Brazilerao της Βραζιλίας!

United Group κατά...ΑΝΤ1!

H United Group πέρασε στην αντεπίθεση και κόντρα στον ΑΝΤ1, μέσω ανακοίνωσης, με την οποία απειλεί το κανάλι του Θ. Κυριακού με αποκλεισμό από το μπουκέτο της,

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Nova διαψεύδει κατηγορηματικά όλους τους ανυπόστατους ισχυρισμούς που έχουν γίνει από τον ANT1 στο πλαίσιο συντονισμένης δημόσιας δυσφημιστικής επίθεσης προς τη Nova, όταν αρνηθήκαμε να δεχθούμε τις υπέρογκες και παράλογες απαιτήσεις τους για τρεισήμισι φορές υψηλότερες χρεώσεις για τα δικαιώματα αναμετάδοσης δωρεάν καναλιών μέσω των υπηρεσιών μας.

Κατόπιν της άρνησής μας να δεχθούμε τους όρους τους, ο ΑΝΤ1 χρησιμοποιεί την εθνική τηλεοπτική συχνότητά του για να διαδώσει ένα στρεβλό αφήγημα με ψευδείς ισχυρισμούς και δηλώσεις σχετικά με τη Nova. Πρόκειται για μία συντονισμένη επίθεση ενάντια στη Nova σε μία ξεκάθαρη προσπάθεια να πιεστούμε σε συμφωνία μέσω κατάχρησης της εθνικής τηλεοπτικής συχνότητας για ίδιο όφελος. Θα υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας να διαπραγματευόμαστε δίκαια και ελεύθερα ενώπιων όλων των αρμόδιων αρχών.

Η United Group είναι ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές στην Ελλάδα, έχοντας ήδη επενδύσει πάνω από 1.8 δις Ευρώ και έχοντας δεσμευτεί για επενδύσεις 2 δις Ευρώ μέχρι το 2027, με περίπου 400 εκ Ευρώ εξ αυτών να έχουν ήδη επενδυθεί μέσα στο 2022 και το 1ο 6μηνο του 2023. Η Nova είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών -στους τομείς σταθερής τηλεφωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης- και ένας από τους ισχυρότερους βραχίονες της United Group συνεισφέροντας το 33% στα συνολικά έσοδα 2.7 δις Ευρώ του Ομίλου.

Παραμένουμε θετικοί στην προοπτική συνέχισης της διαπραγμάτευσης και συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 στο πλαίσιο εύλογων και αμοιβαίως συμφωνηθέντων όρων, διαφορετικά θα αναγκαστούμε να αναστείλουμε τη μετάδοση του σήματος του ΑΝΤ1 από τις πλατφόρμες μας μετά τις 31 Ιουλίου 2023 και τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου συνεργασίας. Η Nova θέτει σταθερά σε προτεραιότητα τους πελάτες και τους εργαζόμενούς της, και δεν πρόκειται να υποχωρήσει σε πιέσεις που ασκούνται με τέτοιας φύσης αντιεπαγγελματικό τρόπο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Star!

 

H μεσογειακή της ομορφιά κατέκτησε τον φωτογραφικό φακό πολύ νωρίς αλλά η πρώτη της γνωριμία με τον τηλεοπτικό φακό έγινε στο Star! Και φυσικά τη λάτρεψε και αυτός!Το Star ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα είναι η οικοδέσποινα του αγαπημένου Shopping Star και θα ζήσει μαζί με τους τηλεθεατές και τις υπέροχες παίκτριες το πιο απολαυστικό, το πιο χαρούμενο, το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόδας!

Η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπροσώπησε τη νέα γενιά των Ελληνίδων supermodel στα πιο λαμπερά διεθνή fashion weeks. Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, το δικό μας top model με το πολύπλευρο ταλέντο που παρακολουθεί τη μόδα διαχρονικά σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιστρέφει εδώ όπου ξεκίνησαν, τηλεοπτικά, όλα!

Με σήμα κατατεθέν το συγκλονιστικά πανέμορφο χαμόγελό της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθημερινά θα δίνει συμβουλές για εντυπωσιακές εμφανίσεις, θα προτείνει νέα trends, θα προσφέρει στιλιστική –και όχι μόνο- έμπνευση, θα  δίνει την πιο σύγχρονη Shopping Star διάθεση!

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Μια εβδομάδα μετά την προβολή τους από το MEGA, τα Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ  και το act των Αναστασία & Josephine στο τραγούδι «Είσαι μια θεά» έχει καταφέρει και βρίσκεται στο No1 των YouTube trends για περισσότερες από τρεις ημέρες! Πιο συγκεκριμένα, έχει ξεπεράσει τα 1.3 εκατομμύρια views 1 εκατομμύριο, ενώ συνολικά όλα τα videoclip των Mad VMA αθροίζουν πάνω από 20.000.000 views σε YouTube και TikTok...

-Συνεχίζονται οι επαφγές της ΕΡΤ με την CEV για την κάλυψη των Ευρωβόλεϊ ανδρών και γυναικών. Η διαφορά παραμένει, όχι μόνο στο οικονομικό, αλλά και στις απαιτήσεις που έχει η CEV προς τους τηλεοπτικούς σταθμούς που θα πάρουν τα δικαιώματα...

-Κοντά σε συμφωνία με την NOVA για την ανανέωση της συμφωνίας τους για τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι ο ΠΑΣ Γιάννενα...

-Σε συζητήσεις με τον REAL FM βρίσκεται ο Τέρενς Κουίκ για εκπομπή το Σαββατοκύριακο 10-12, αφού αποχαιρέτησαν το κοινό τους στον Real fm ο Σεραφείμ Κοτρώτσος και Έλλη Τριανταφύλλου. Η αποχώρηση δεν είναι μόνο για τη σεζόν αλλά ολική και με δική τους βούληση, όπως τόνισαν. Ο Κοτρώτσος φεύγει πειδή θέλει να μειώσει τον ρυθμό που δουλεύει και να έχει ελεύθερα τα Σαββατοκύριακά του και η Τριανταφύλλου γιατί επιθυμεί να κάνει μια διακοπή...

-Τη νέα εξαιρετική σειρά ντοκιμαντέρ «Τα τρένα που άλλαξαν τον κόσμο» (Trains that Changed the World), που παρουσιάζει πώς τέσσερα εμβληματικά βρετανικά τρένα έφεραν επανάσταση στο σιδηροδρομικό ταξίδι και ενέπνευσαν απίστευτα σιδηροδρομικά έργα σε όλο τον κόσμο, θα παρακολουθήσουν –σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ2, από την Τρίτη 18 έως και την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023, στις 15:00...

-Θυμίζουμε ότι αρχικά η ΕΡΤ ήθελε να προβάλλει το ντοκιμαντέρ την εβδομάδα που είχαμε το δυστύχημα στα Τέμπη, όπου και αναβλήθηκε η προβολ΄του για την βδομάδα που διανύουμε...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com