ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 October, 2023 - 17:39

Categories: 

Ποντένσε: «Είμαι ευτυχισμένος για τη νίκη και χαρούμενος που σκόραρα»

Ο Ντάνιελ Ποντένσε τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν σωστά τις δυσκολίες που τους έβαλε ΟΦΗ, πως θέλει να σκοράρει και να απολαμβάνει τα παιχνίδια και πως περιμένει να δει ωραία πράγματα στη συνέχεια από την ομάδα.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Είμαι ευτυχισμένος για τη νίκη, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο για εμάς να αλλάξουμε το σκεπτικό μας απέναντι σε διαφορετικό αντίπαλο μετά το ματς με τη Γουέστ Χαμ. Τα καταφέραμε, είμαι χαρούμενος για τα δύο γκολ και για το γεγονός ότι βοήθησα».

Για τα γκολ του: «Δεν έχω κάποιο όριο, να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Θέλω να απολαμβάνω τα παιχνίδια, να είμαι ευτυχισμένος και, σίγουρα, τα γκολ κι οι ασίστ θα έρχονται».

Για τις προοπτικές του Ολυμπιακού κι αν συγκρίνει την ομάδα από το πρώτο πέρασμά του: «Ο πρώτος Ολυμπιακός ήταν πιο έμπειρος, όμως ο Ολυμπιακός του σήμερα έχει περισσότερες δυνατότητες και πρόοδο. Να περιμένουμε λίγο και θα δούμε ωραία πράγματα και τότε θα μπορούμε να συγκρίνουμε».

Ομάδα: