ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 October, 2023 - 23:52

Categories: 

Ποντένσε: «Μου αρέσει να παίζω σε τέτοια παιχνίδια!»

Ψήγματα της ποιότητας και της κλάσης του φανέρωσε ο Ντανιέλ Ποντένσε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα οδηγώντας τον Ολυμπιακό στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-0, που τον εδραίωσε στην κορυφή.

Μετά την λήξη της αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων» ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν ευτυχισμένος από την κατάκτηση των τριών βαθμών και τη δική του συνεισφορά σε αυτή με δύο γκολ:

«Νιώθω πολύ καλά. Ο στόχος ήταν να μπούμε δυνατά, να σκοράρουμε και να κερδίσουμε, κάτι που καταφέραμε. Βάλαμε και τρίτο γκολ, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και κρατήσαμε το μηδέν, πράγμα που είναι πάντα στόχος μας. Είχαμε συζητήσει πως θα ήταν σημαντικό να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να σκοράρει. Μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό πρέπει να παίζει πάντα έτσι, ειδικά εκτός έδρας», ανέφερε.

Για την πλαισίωσή του με πολύ ποιοτικούς συμπαίκτες είπε: «Είναι πολύ καλό να έχεις γύρω σου παίκτες με τέτοια ποιότητα, που παίζουν με αυτοπεποίθηση. Αυτό βοηθά την ομάδα μας να επιτίθεται περισσότερο».

Όσο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί μετά τη διακοπή τόνισε: «Είναι διαφορετικό ματς, ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ό,τι ήταν στο παρελθόν. Περιμένω με ανυπομονησία και ελπίζω να αγωνιστώ. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και εμένα μου αρέσει να παίζω σε τέτοια παιχνίδια. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου με γκολ, ασίστ, ποιότητα, όπως μπορώ».

Τέλος, για το πού αφιερώνει τα γκολ του είπε «… πανεύκολο! Στην κόρη μου και την γυναίκα μου, που τις αγαπώ πολύ».

Ομάδα: