ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 August, 2023 - 16:04

Categories: 

Πορόζο: «Χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό!»

 

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε ο Τζάκσον Πορόζο, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τους «ερυθρόλευκους» με την μορφή δανεισμού από τη γαλλική Τρουά.

 

 

 

 

Ο κεντρικός αμυντικός από το Εκουαδόρ τόνισε το πόσο ευτυχισμένος αισθάνεται που ήρθε στον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε μεγάλη ευκαιρία για εκείνον τον ερχομό του στη χώρα μας για λογαριασμό των Πειραιωτών, ενώ αποκάλυψε ότι συγκινήθηκε με τη μεταγραφή του, καθώς γνωρίζει την ιστορία του συλλόγου!

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νέος αμυντικός του Ολυμπιακού:

 

«Αλήθεια νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να έρθω στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία το να βρεθώ στον Ολυμπιακό, την μεγαλύτερη ομάδα του τόπου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος.

 

Συγκινήθηκα πολύ, γιατί ξέρω την όμορφη ιστορία του συλλόγου. Ξέρω πως από εδώ έχουν περάσει μεγάλοι παίκτες κι είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου.

 

Θέλω να σας πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε στιγμή των παιχνιδιών που θα παίζω, θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου. Να μας στηρίζετε πάντα.

 

Σας στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά, ελπίζω να σας δω σύντομα».

 

Ομάδα: