ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

9 February, 2018 - 04:00

Categories: 

Πράσινο φως πήρε το project της Cambas στην Κάντζα

Ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση του project της Cambas, έρχεται η διοίκηση της Reds, μετά το «πράσινο φως» που πήρε το σχέδιο  από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεώτερων Μνημείων.

 

Η μελέτη που υπέβαλλε προς έγκριση στο Κεντρικό Συμβούλιο η Reds αφορά την αποκατάσταση των διατηρητέων Κτιρίων του Εργοστασίου Καμπάς.

 

Αν και η μελέτη αυτή θα πρέπει να εγκριθεί από την υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου και υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος προκειμένου να ξεκινήσει η επένδυση, εντούτοις η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα θετικό βήμα.

 

Το Cambas project

Στα νέα κτήρια θα βρίσκεται το μεγαλύτερο τμήμα της μικτής χρήσης ανάπτυξης της Reds που θα περιλαμβάνει γραφεία υψηλών προδιαγραφών με χώρους εμπορίου, αναψυχής και πολιτισμού.

 

Το έργο, προϋπολογισμού 220 εκατ. ευρώ, θα διαθέτει επιφάνεια 132.815 τετραγωνικά μέτρα από τα οποία οι ανοιχτοί χώροι θα είναι 53.115 τ.μ. και η δομήσιμη επιφάνεια θα είναι 79.700 τ.μ.

 

Από αυτά σε 30.000 –40.000 τ.μ. θα αναπτυχθούν χώροι γραφείων, με την υπόλοιπη ανάπτυξη να διαθέτει κινηματογραφικές αίθουσες, καταστήματα, καφέ, εστιατόρια, χώρους αναψυχής, χώρους πολιτιστικών χρήσεων και ξενοδοχείο. Ακόμη τα σχέδια περιλαμβάνουν και την υλοποίηση μουσείου οινοποιίας που θα αναδεικνύει την ιστορία του χώρου.

 

Το Cambas project, που θα απασχολεί 1.600 εργαζόμενους, υπολογίζεται ότι θα διαθέτει ετήσια έσοδα από μισθώματα ύψους 30 εκατ. ευρώ, ενώ ο ετήσιος τζίρος των μισθωτών τοποθετείται στα 150 εκατ. ευρώ.

 

Το Cambas project θα αποτελέσει γραφειακό hub υψηλών προδιαγραφών, προσελκύοντας μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Η τοποθεσία του πολυχώρου που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και διαθέτει εύκολη προσβασιμότητα μέσω Αττικής Οδού, Μετρό και Προαστιακού φέρεται να προσελκύει, ήδη, το ενδιαφέρον εταιρειών του εξωτερικού.

πηγή athina984.gr

olymbic idea