ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
palaiologos

14 September, 2018 - 00:08

Categories: 

Πρίντεζης:« Βγάλαμε ενέργεια και πάθος!»

Στους τομείς που οδήγησαν την Εθνική ομάδα στον θρίαμβο επί της Σερβίας στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Γιώργος Πρίντεζης.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού τόνισε πως ήταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και είχαν αλληλοκαλύψεις, θεωρώντας πως η έλλειψη προπονήσεων έφερε την εικόνα στο φιλικό της περασμένης Κυριακής κόντρα στη Γαλλία. Θεωρεί πως τέτοιες νίκες φτιάχνουν το χαρακτήρα της ομάδας και περιμένει το επόμενο καλοκαίρι για να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι παίκτες, ώστε να τεθούν οι στόχοι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. 

 

Αναλυτικά: «Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε την καλύτερη παράδοση με τη Σερβία. Έχουμε μαζευτεί πάρα πολύ λίγες μέρες, τα δείγματα δεν ήταν θετικά, αλλά βγάλαμε ενέργεια και πάθος και πήραμε ένα παιχνίδι που θέλαμε για πολλούς λόγους. 

Φάνηκε σήμερα ότι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, είχαμε αλληλοκαλύψεις και καταφέραμε να το συνδυάσουμε με καλάθια στον αιφνιδιασμό. Συνεχίζουμε».

 

 

Σε σχέση με την εικόνα που είχε προηγηθεί στο φιλικό με την Γαλλία, απάντησε: «Άλλο το φιλικό, άλλο το επίσημο ματς. Δεν ήταν εμφάνιση αυτή που κάναμε με τη Γαλλία, αλλά δεν είχαμε κάνει πολλές προπονήσεις όλοι μαζί. Η Γαλλία είχε περισσότερη αθλητικότητα και είχε ένα αβαντάζ». 

 

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε πως: «Τα παιδιά είχαν κάνει εκπληκτική δουλειά όσο εμείς δεν ήμασταν εδώ. Στόχος μας είναι να πάμε στο Παγκόσμιο. Ήταν ένα από τα παιχνίδια που ‘χτίζουν’ χαρακτήρα. Κατά τη γνώμη μου, ακόμη και στο Παγκόσμιο να περάσουμε, θα πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι». 

 

Όσον αφορά στον στόχο του Παγκοσμίου, επεσήμανε: «Δεν ξέρω, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Ήταν απλά ένα παιχνίδι. Να δούμε το καλοκαίρι σε τι κατάσταση θα είμαστε. Αρχικά, πρέπει να καταφέρουμε να προκριθούμε. Και το ματς με τη Γεωργία το θέλουμε πάρα πολύ».

 

olymbic idea