ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

10 October, 2023 - 03:09

Categories: 

Πρεμιέρα για το «PICK ΄N ROLL» με συνεντεύξεις Γουόκαπ και Χουάντσο, debate Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα στην ΕΡΤ και η πρωτιά του ΣΚΑΙ!

Το «PICK ΄N ROLL», η μακροβιότερη ελληνική εκπομπή αφιερωμένη στον κόσμο του μπάσκετ, επιστρέφει για 12η σεζόν στο καθιερωμένο τηλεοπτικό ραντεβού στην COSMOTE TV. Στο «τζάμπολ» της Τρίτης 10/10 (20.00, COSMOTE SPORT 4HD & επίσημο YouTube κανάλι COSMOTE TV) οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν ένα πλούσιο αφιέρωμα στον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Γιάννη Ιωαννίδη, καθώς και αποκλειστικές συνεντεύξεις των Τόμας Γουόκαπ και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

 

Δημήτρης Παπανικολάου και «Ολλανδός» μιλούν για τον Γιάννη Ιωαννίδη

 

Καλεσμένοι στο στούντιο της COSMOTE TV για να μιλήσουν για τον σπουδαίο προπονητή που έγραψε τη δική του ιστορία στα παρκέ, θα είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Δημήτρης Παπανικολάου, καθώς και ο «Ολλανδός» ή αλλιώς ο επί χρόνια συνονόματος βοηθός του, Γιάννης Ιωαννίδης. Στην εκπομπή θα εμφανιστεί και ο Χάρης Παπαγεωργίου, ο πρώην παίκτης του Άρη, με τον οποίο ο «ξανθός» κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα το 1979.

 

Τόμας Γουόκαπ και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «αποκαλύπτονται» στην κάμερα της COSMOTE TV

 

Ο point guard του Ολυμπιακού, Τόμας Γουόκαπ μιλά αποκλειστικά στους Βασίλη Σκουντή και Ρήγα Δάρδαλη για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο με την Εθνική, τη νέα σεζόν με τους «ερυθρόλευκους», αλλά και το ενδεχόμενο να μείνει στην Ελλάδα μετά το τέλος της καριέρας του. Παράλληλα, ο Ισπανός σταρ του Παναθηναϊκού Χουάντσο Ερνανγκόμεθ συζητά με τον Άρη Μπάρκα για τη μεταγραφή του στους «πράσινους», την θητεία του στο ΝΒΑ, καθώς και τη συμμετοχή του στην ταινία «Hustle».

Η εκπομπή θα φιλοξενήσει, επίσης, πλούσιο ρεπορτάζ από τα NBA Global Games και όλα όσα έγιναν στα δύο ματς ανάμεσα σε Ντάλας Μάβερικς και Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Ο προπονητής των Μάβερικς, Τζέισον Κιντ, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ ο άσος της ομάδας, Λούκα Ντόντσιτς, αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη.

Πρωτιά ΣΚΑΪ στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Κυρίαρχος ο ΣΚΑΪ και σε αυτή την εκλογική βραδιά, με παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της  Nielsen, ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτος σε τηλεθέαση με μέσο όρο 13,3% στο σύνολο του κοινού και 420.528 τηλεθεατές. Πρώτος και στο δυναμικό κοινό, (18-54) με 12,4%.

Η εκλογική βραδιά στον ΣΚΑΪ συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με 3.655.802 να παρακολουθούν έστω για ένα λεπτό τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Στο στούντιο μαζί με τη Σία Κοσιώνη, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας και σύσσωμη η ομάδα των σχολιαστών και των δημοσιογράφων του σταθμού. Μαζί τους, ο διευθύνων σύμβουλος της PULSE RC, Γιώργος Αράπογλου.

Συγκεκριμένα:

AMR  

Total Ind. 18-54

ΕΚΛΟΓΕΣ 8/10/2023 ΣΚΑΙ (17:45-25:41) 420.528 13,3 12,4

MEGA (17:57-23:53) 366.274 10,3 10,9

ΑΝΤ1 (21:54-2409) 311.438 8,3 9,0

ALPHA (18:49-22:34) 305.200 8,2 8,0

OPEN (17:45-25:44) 258.195 8,1 5,7

ERT1 (18:00-25:16) 192.517 5,9 4,3

 

ΠΡΩΤΙΑ ΣΚΑΪ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτος σε τηλεθέαση και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με ποσοστό 13% στο γενικό σύνολο του κοινού και 11,7% στο δυναμικό κοινό (18-54).

Ο ενημερωτικός μαραθώνιος ξεκίνησε από τις 05.30 με τον Γιώργο Αυτιά και την εκπομπή «Καλημέρα» που για ακόμα μία μέρα ήταν πρώτη σε τηλεθέαση, με 20% στο σύνολο του κοινού. Τη σκυτάλη πήραν στις 09.40 οι «Δεκατιανοί», Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης που σημείωσαν τηλεθέαση 15,9% στο σύνολο του κοινού. Ο πρώτος απολογισμός της εκλογικής διαδικασίας έγινε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με τη Λένα Φλυτζάνη στις 14.00, με μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο του κοινού, 16,5%.

Για ακόμα μία αναμέτρηση, οι Εκλογές ήταν στον ΣΚΑΪ, εκεί όπου και οι τηλεθεατές έδωσαν δυναμικό παρών για την ενημέρωσή τους.

Το debate των υποψήφιων δημάρχων της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα, στην ΕΡΤ

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, στις 21:15, η ΕΡΤ θα μεταδώσει το debate μεταξύ των δύο υποψήφιων δημάρχων της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα, οι οποίοι πέρασαν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η τηλεμαχία, οι όροι της οποίας θα συμφωνηθούν αύριο, Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023 το πρωί, με τους εκπροσώπους των δύο υποψηφίων, θα διεξαχθεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και θα μεταδοθεί από το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, το ΕΡΤNEWS, και από την ΕΡΤ1.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Στην μεγάλη αγκαλιά της ΕΟΚ και του Web Radio της Ομοσπονδίας του Β. Λιόλιου προστέθηκε ο Παντελής Διαμαντόπουλος...

-Το MAD VIRAL, το πρωτότυπο θεματικό τηλεοπτικό κανάλι του MAD με περιεχόμενο από YouTube creators, που μεταδίδεται αποκλειστικά από τη συνδρομητική πλατφόρμα της Cosmote TV, προχώρησε σε redesign υιοθετώντας φρέσκο look & feel και ενδυναμώνοντας το πρόγραμμά του με νέες ζώνες και περιεχόμενο. Μάλιστα, το MAD VIRAL φέρνει για πρώτη φορά στην οθόνη της τηλεόρασης TikTok περιεχόμενο από γνωστούς creators της πιο δημοφιλούς, πλέον, πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης...

-Ο Νάσος Ζαρκαλής, με προϋπηρεσία στην Hellas on Line, στη Vodafone Ελλάδας και στη Wind Hellas, ανέλαβε τη θέση του προέδρου της Εθνικής Ασφαλιστικής από την 1η Οκτωβρίου...

-Η Αττική Τηλεόραση Α.Ε. ιδιοκτήτρια του περιφερειακού ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού One Channel και ο Πρόεδρος της, Διονύσης Παναγιωτάκης ανακοίνωσαν ότι δεν έχουν καμία ιδιοκτησιακή και διοικητική σχέση με τον Κυπριακό Τηλεοπτικό σταθμό Extra TV που παραβιάζοντας σχετική συμφωνία χωρίς την εξασφάλιση άδειας χρησιμοποιεί το σήμα «One» και μεταδίδει ελληνικά ψυχαγωγική τηλεοπτικά προγράμματα...

-Η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προκηρύσσει ανοικτό δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό με αντικείμενο την προμήθεια ρομποτικής βιβλιοθήκης LTO-9. Τα προς προμήθεια είδη κατατάσσονται στον ακόλουθο κωδικό του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV) : 30233120-8. Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των Διακοσίων  χιλιάδων (200.000,00€) ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % (εκτιμώμενη αξία συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: 248.000,00 ) . Προσφορές γίνονται αποδεκτές για το σύνολο της προμήθειας. Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς, βάσει της τιμής. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 15:00...

-Το τηλεοπτικό κοινό, θα έχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη δυνατότητα να παρακολουθεί on demand κάθε εβδομάδα όλα τα καινούργια επεισόδια των σειρών της σεζόν«Η Μάγισσα», «Παγιδευμένοι», «Ο Πρώτος Από Εμάς» και «Μετά τη Φωτιά», πριν από την προβολή τους στην τηλεόραση.

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com