ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 November, 2023 - 20:38

Προέχει η ανανέωση Αραούχο για την ΑΕΚ

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στην ΑΕΚ όσον αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας

Μπορεί η φετινή σεζόν να έχει μπει σε μία πολύ καθορισιτκή καμπή και να φέρνει την «Ένωση» να διεκδικεί όλους τους στόχους της, τόσο σε ό,τι αφορά την προσπάθεια διατήρησης των περυσινών της σκήπτρων στην χώρα, όσο και για την ευρωπαϊκή προοπτική, ωστόσο, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο πολλά είναι τα ανοικτά μέτωπα.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος περνάει η υπόθεση ανανέωσης συμβολαίου του Σέρχιο Αραούχο. Η  διοίκηση της Ένωσης έχει να ασχοληθεί με την περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού,. Από μέρους των νταμπλούχων υπάρχει η πρόθεση να ικανοποιήσει τα «θέλω» του παίκτη, ωστόσο ακόμη δεν ξέρει κανείς ποια θα είναι η πρόθεσή του παίκτη, ο οποίος έχει αναφέρει πως λόγω προσωπικών θεμάτων θα σκεφτόταν την επιστροφή του στην Ισπανία. Υπάρχει η προοπτική μονομερούς ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, αλλά αυτά δεν παίζουν μεγάλο ρόλο γιατί ο Αραούχο κι η ΑΕΚ θα προτιμούσαν να γίνει μια επέκταση συνεργασίας. Με βάση τα όσα προκύπτουν από τις πρώτες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών είναι κοντά σε αυτά που του δίνει τώρα. Με την «Ένωση να καταβάλλει στον αρχηγό της ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Βεβαίως σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση μπορεί να διαδραματίσει η Λας Πάλμας, με την οποία υπάρχουν έντονα συναισθηματικοί δεσμοί.  

Ομάδα: