ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 November, 2022 - 21:42

Προετοιμασία με τη Σαμπαντέλ για τις Πρωταθλήτριες Ευρώπης

Στη Βαρκελώνη για κοινή προετοιμασία με την Σαμπαντέλ βρίσκεται η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αναχώρησαν την Δευτέρα το μεσημέρι (12:30) από το «Γ. Καραϊσκάκης». Λίγο αργότερα, στις 15:20, «πέταξαν» από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό την Βαρκελώνη. Στην ισπανική πόλη, η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα πραγματοποιήσει κοινές προπονήσεις και δυνατά φιλικά με την Σαμπαντέλ. Με την ισπανική ομάδα που έχουν γίνει πολύ μεγάλα ματς στο παρελθόν, για τα κύπελλα Ευρώπης. Άρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η κοινή προετοιμασία ως την Παρασκευή. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στη βάση του.

Την ώρα που τα κορίτσια του Ολυμπιακού ήταν στο δρόμο για το «Ελευθέριος Βενιζέλος», έγινε γνωστή και η κλήρωση της φάσης των ομίλων του LEN Champions League Γυναικών. Θυμίζουμε πώς οι κοπέλες του Θρύλου κληρώθηκαν στον 4ο όμιλο της δεύτερης προκριματικής φάσης. Πιο συγκεκριμένα, με αντιπάλους τη Ρόμα, τη Βουλιαγμένη και την Ντε Ζάαν. Άρα οι κοινές προπονήσεις και τα φιλικά προετοιμασίας θα τις βοηθήσουν ενόψει Ευρώπης.