ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 May, 2022 - 21:50

Categories: 

Προκρίθηκε στα ημιτελικά ο Πανιώνιος

 

Ο Πανιώνιος νίκησε άνετα τον ΠΑΟΚ 14-9 στη Νέα Σμύρνη στον τρίτο μεταξύ τους προημιτελικό των πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών και, με 2-1 νίκες στη σειρά, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη με έπαθλο μια θέση στους τελικούς.

Πλέον, η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8 κόντρα στον Εθνικό.

Οι «κυανέρυθροι» απέκτησαν από την αρχή μια διαφορά και τη διατήρησαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά και επέτρεψε στους Νεοσμυρνιώτες να προηγηθούν +3. Οι «ασπρόμαυροι» μείωσαν 3-2 στην ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Πανιώνιος έφτασε στο 4-1. Ο «Δικέφαλος» μείωσε 4-3, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τις λύσεις και προηγήθηκαν +3 και 7-4 στη λήξη του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η καλή άμυνα του ΠΑΟΚ έφερε το 7-6 για τον «Δικέφαλο» στην ολοκλήρωση της περιόδου, με πρωταγωνιστή τον Κόουπμαν.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Πανιώνιος βρήκες τις λύσεις στην κακή άμυνα του ΠΑΟΚ και έφτασε στο 11-6 και έφτασε στην τελική επικράτηση.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-3, 0-2, 7-3