ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 March, 2023 - 13:25

Categories: 

Προκρίσεις για Ρεάλ και Νάπολι

Η Ρεάλ και η Νάπολι  πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League, αποκλείοντας την Λίβερπουλ και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντίστοιχα.

H«βασίλισσα» λύγισε με 1-0 (78' Μπενζεμά) την Λίβερπουλ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 6-2, έχοντας θριαμβεύσει με 5-2 στο "Άνφιλντ".

Οι παρτενοπέι επιβλήθηκαν με 3-0 (45+2' 53' Όσιμεν, 64' πεν. Ζιελίνσκι)  της Άιντραχτ στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" έπειτα από το 2-0 στην Φρανκφούρτη και πήραν την πρόκριση, στη σκιά των σοβαρών επεισοδίων πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στη Νάπολη.

 

 

Οι ομάδες των προημιτελικών

Μπενφίκα

Τσέλσι

Μπάγερν

Μίλαν

Μάντσεστερ Σίτι

Ίντερ

Ρεάλ

Νάπολι

 

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου θα διεξαχθεί η κλήρωση για τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και τον τύποις γηπεδούχο του τελικού της Κωνσταντινούπολης.

Τα πρώτα ματς των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 11 και 12 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 18 και 19 του ίδιου μήνα. Οι δύο πρώτοι ημιτελικοί θα λάβουν χώρα στις 9 και 10 Μαϊου και οι δεύτεροι ημιτελικοί θα γίνουν στις 16 και 17 του ίδιου μήνα.

Όσο για τον μεγάλο τελικό, αυτός θα φιλοξενηθεί στο "Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ" της Κωνσταντινούπολης στις 10 Ιουνίου