ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 October, 2022 - 15:58

Categories: 

Προπολεμικό μετάλλιο στο Μουσείο της ΑΕΚ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο εμπλουτισμός των εκθεμάτων στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ. Όπως ανακοίνωσε η «Ένωση», φίλαθλος της ομάδας παραχώρησε προπολεμικό μετάλλιο από τη σεζόν 1938-19.

Ησχετικήανάρτησηαναφέρει:

«Μια ακόμα σημαντική δωρεά για το Mουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ.

Ο φίλαθλος Γιάννης Τσαπρούνης προσέφερε ένα μετάλλιο από εκείνα που είχαν απονεμηθεί στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τη σεζόν 1938-39 για την κατάκτηση της β’ θέσης στο Πρωτάθλημα Αθηνών.

Στη συνέχεια της σεζόν αυτής, η ΑΕΚ κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος, αλλά και το Κύπελλο.

Πρόκειται για ένα σπάνιο κειμήλιο από τα τελευταία χρόνια της προπολεμικής εποχής, όταν η ΑΕΚ έθετε τις βάσεις για μια ποδοσφαιρική δυναστεία, πριν ξεσπάσει ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Ευχαριστούμε πολύ τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φίλους της ΑΕΚ για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν κειμήλια ζωής και θυμίζουμε ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων!

Όσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο e-mail aekmuseum@aekfc.gr υπ' όψιν των κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου».