ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 August, 2022 - 17:38

Categories: 

Προπονείται με τον Ιωνικό ο Ματιέ Ντοσεβί

Στην προετοιμασία του Ιωνικού έχει ενσωματωθεί εσχάτως ο Ματιέ Ντοσεβί. Ο 34χρονος εξτρέμ πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες προπονήσεις με το σύνολο του Δημήτρη Σπανού, με την περίπτωσή του να εξετάζεται για τη στελέχωση του ρόστερ. Εξάλλου, υπενθυμίζεται ότι οι «κυανόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμα μεσοεπιθετικού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τογκολέζος άσος είχε περάσει στο παρελθόν από τη χώρα μας αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, φόρεσε τη φανέλα των Πειραιωτών τη σεζόν 2014/15, για να αποχωρήσει στις αρχές της επόμενης για τη Σταντάρ Λιέγης. Συνολικά με τους «ερυθρόλευκους» σημείωσε έξι τέρματα και τρεις ασίστ σε 36 εμφανίσεις του.

Μετά τη Σταντάρ ακολούθησαν οι γαλλικές Μετς και Τουλούζ, οι οποίες τον απέκτησαν έναντι 3 και 2,5 εκατ. ευρώ αντίστοιχα. Τη σεζόν 2020/21 αγωνίστηκε στην Ντενίζλισπορ, ενώ αυτήν που τελείωσε στη Ligue 2 με την Αμιάν, με την οποία είχε μόλις οκτώ συμμετοχές λόγω ενός τραυματισμού στον αστράγαλο.