ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 November, 2023 - 18:57

Categories: 

Προς αποχώρηση από τους Κινγκς ο Βεζένκοφ

Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι οι Σακραμέντο Κινγκς να … έταξαν τον ουρανό και τα άστρα στον Σάσα Βεζένκοφ, ώστε να κάνουν δικό τους τον MVP  της Ευρωλίγκα από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, στην πορεία φαίνεται ότι δεν τον έχουν πολύ ψηλά στις βλέψεις τους!

Ο Βούλγαρος φόργουορντ που από το καλοκαίρι αγωνίζεται στις ΗΠΑ με τους «βασιλιάδες» προσπαθεί να βρει ακόμη περισσότερο χρόνο στο ροτέισον της ομάδας του Μάικ Μπράουν, όμως την ίδια ώρα, στην Αμερική τα σενάρια δίνουν και παίρνουν σχετικά με το ενδεχόμενο πιθανής ανταλλαγής στο Σακραμέντο.

Συγκεκριμένα, ο Βεζένκοφ φαίνεται να εμπλέκεται σε πιθανό σενάριο ανταλλαγής των Κινγκς και μάλιστα τριπλό, το οποίο φαντάζει ικανό να τον οδηγήσει τους Τορόντο Ράπτορς

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Φραν Λέιβα στην ιστοσελίδα «Fadeawayworld», ο Βούλγαρος θα μπορούσε να μετακομίσει στους Τορόντο Ράπτορς, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και με τους Κόμπι Γουάιτ, Ντέιβιον Μίτσελ και Τρέι Λάιλς, με τους Κινγκς να θέλουν να κάνουν μια σπουδαία ανταλλαγή.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, η τρίτη εμπλεκόμενη ομάδα που είναι οι Σικάγο Μπουλς, αποτελούν πιθανό προορισμό για τους Χάρισον Μπαρνς, Κέβιν Χουέρτερ, Κίγκαν Μάρεϊ και Κρις Ντουάρτε, ενώ οι «βασιλιάδες» λέγεται πως θα πάρουν τον Ζακ ΛαΒίν και τον Πασκάλ Σιάκαμ και ουσιαστικά θα κρατήσουν τους Ντε Άαρον Φοξ και Ντομάτας Σαμπόνις, φτιάχνοντας μια εντυπωσιακή τετράδα. Φυσικά όλο αυτό είναι ένα σενάριο και τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πολλά στις ΗΠΑ σχετικά με ανταλλαγές, ειδικά με το όνομα του Ζακ Λαβίν στο τραπέζι.