ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 January, 2023 - 23:00

Πρόκριση με «άρωμα» Μαρσέλο για τον Ολυμπιακό!

Το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας σφράγισε ο Ολυμπιακός, μετά το ισόπαλο 2-2 απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, καθώς στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με 4-1 στο Φάληρο. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Σε μία αναμέτρηση όπου και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεσή τους. Μία πρόκριση, η οποία φέρνει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του Μαρσέλο. Ο πολύπειρος άσος των Πειραιωτών, που είχε πετύχει δύο πανέμορφα τέρματα στο πρώτο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» έμελλε να πανηγυρίσει το τρίτο του  γκολ με τα «ερυθρόλευκα» και μάλιστα κόντρα στον ίδιο αντίπαλο!

Ένα γκολ απίστευτης ομορφιάς με βολ – πλανέ στο 45’ από σέντρα του Μπουχαλάκη από εκείνα τα οποία φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα, αντάξιο της σπουδαίας του κλάσης, γράφοντας σε εκείνο το σημείο το 1-2 για τον Ολυμπιακό.

Ο Ατρόμητος αιφνιδίασε αφού προηγήθηκε μόλις στο 8’ με τον Τζοβάρα, αλλά ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση. Αρχικά ισοφάρισε με τον Παπέ Αμπού Σισέ στο 38’. Με τον Σενεγαλέζο στόεπρ να συνδυάζει την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα έπειτα από 69 ημέρες με γκολ. Το 1-2 έγινε στο 45’΄με το φοβερό γκολ του Μαρσέλο, με τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει στο 51’ με τον Κωτσόπουλο. Στα αξιοσημείωτα επίσης, περνάει και η επιστροφή του Ματιέ Βαλμπουενά στην ενεργό δράση έπειτα από διάστημα δυόμιση μηνών. Ο Γάλλος μέσος  πέρασε αλλαγή στο 76’ παίρνοντας τη θέση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ομάδα: