ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 October, 2022 - 17:10

Categories: 

Πρόκριση με ανατροπή για τον Λεβαδειακό!

 

Την παρουσία στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο Λεβαδειακός!

Παρόλο που αιφνιδιάστηκε από τη μαχητική ΑΕΛ, η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς έδειξε την ποιοτική υπεροχή της και ανατρέποντας το σκορ (2-1), εξασφάλισε την πρόκριση στους «16».

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 7’ με γκολάρα του Πεντρόσο:

Περιστροφική κίνηση στο ύψος της περιοχής και άπιαστο σουτ που κατέληξε δοκάρι και μέσα!

Η εξέλιξη αυτή, ωστόσο, δεν πτόησε τους Βοιωτούς. Γιατί απείλησαν άμεσα με την ισοφάριση (σε κοντινό σουτ του Σκβάρκα που απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος).

Και όταν ο Νίκας τελικά την κατάφερε (με όμορφη κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ στο 25’), έμοιαζε θέμα χρόνου να γυρίσει πλέον το ματς.

Δεν χρειάστηκε λοιπόν να περάσει ούτε καν το πρώτο ημίχρονο, πριν ο Σκβάρκα αξιοποιήσει την υπεροχή των φιλοξενούμενων και γράψει (με κοντινό σουτ έπειτα από ολιγωρία της άμυνας) το σκορ που έμελε να είναι τελικό.

ΑΕΛ (Θεόδωρος Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Πλέγας, Πεντρόσο, Νικολιάς, Όγκμποε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Τζιμόπουλος, Παναγιώτου, Νίκας, Χάμοντ, Σκβάρκα, Λούαλουα, Μουτίνιο, Δούμτσιος.