ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 August, 2023 - 16:42

Categories: 

Πρόταση του ΠΑΟΚ για Γκαρέ

Δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του Αργεντινού  Γκαρέ επιχειρεί ο ΠΑΟΚ

Ο μάνατζερ, Τιμούρ Γκούρτσαγια, μίλησε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για προσφορά ύψους 7 εκατ. ευρώ, αλλά, όπως τόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου είναι… φουσκωμένο το ποσό που ανέφερε, αφού οι Θεσσαλονικείς έχουν προτείνει περίπου τα μισά χρήματα.

«Ο ΠΑΟΚ προσέφερε 7 εκατ. στην Κρίλια για τον Γκαρέ, αλλά η ομάδα αρνήθηκε την πρόταση. Θα μπορούσε η Κρίλια να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή και με 4 εκατ. ευρώ να αγοράσει κάποιον αντικαταστάτη, αλλά δεν ήθελαν να το ρισκάρουν και για μία διαφορά 3 εκατ. ευρώ να χάσουν έναν καλό παίκτη. Επίσης υπάρχουν στην ομάδα και οι εκλογές για την προεδρία του συλλόγου», δήλωσε ο Γκούρτσαγια.

Ο 23χρονος Γκαρέ, ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος, έκανε 13 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Ρωσίας, στο οποίο μετακόμισε τον Ιανουάριο. Είναι ποδοσφαιριστής, ο οποίος ξεκίνησε τα τμήματα υποδομής της Βελέζ, ενώ για μία τριετία βρέθηκε στους μικρούς της Μάντσεστερ Σίτι. Ο πρώτος του επαγγελματικός σταθμός ήταν η Ρασίνγκ Κλουμπ και σε μία τριετία είχε 32 εμφανίσεις με 3 γκολ και άλλες τόσες ασίστ. Πέρασε για έξι μήνες από την Ουρακάν και είχε 26 συμμετοχές με 4 γκολ και 1 ασίστ.

Ομάδα: