ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

8 August, 2017 - 02:34

Categories: 

Πυρετώδεις προετοιμάσιες για την επίσκεψη Μακρόν, τη ΔΕΘ και το Περιφερειακό Κρήτης

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται η κυβέρνηση, τόσο για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όσο και για το επόμενο Περιφερειακό Συνέδριο, που θα γίνει στην Κρήτη, 20 και 21 Σεπτεμβρίου. Εξάλλου, την περασμένη Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε -υπό τον πρωθυπουργό- ευρεία σύσκεψη για την προετοιμασία της επίσημης επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα.

Στην Κρήτη για το επόμενο Περιφερειακό Συνέδριο μεταβαίνει ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο οποίος, είχε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, την περασμένη Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ αύριο ο Χρ. Βερναρδάκης θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς, όπως επίσης και σύσκεψη με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί και τα τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Την ίδια στιγμή, όμως, προετοιμάζεται και η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία της ΔΕΘ το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται ότι θα είναι η πρώτη Έκθεση από τότε που άρχισε να λειτουργεί το γραφείο του πρωθυπουργού στην πόλη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πρωθυπουργός αναμένεται να μείνει στη Θεσσαλονίκη για μία εβδομάδα, προκειμένου να έχει συναντήσεις με φορείς.

πηγή Αθήνα 9.84 

olymbic idea