ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 September, 2023 - 17:44

Categories: 

Πυροδοτεί «βόμβα» με τον Κέντρικ Ναν ο Ολυμπιακός

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Κέντρικ Ναν πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής. Ο τεχνικός των νταμπλούχων  Γιώργος Μπαρτζώκας είχε βάλει στο μάτι τον Αμερικανό, βάζοντάς τον στην κορυφή της λίστας των αποκτημάτων του και επιδεικνύοντας αξιοσημείωτη υπομονή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, περιμένοντας την απόφαση του παίκτη. Ο πρώην άσος των Λέικερς και Μαιάμι Χιτ αφού δεν βρήκε στέγη στο ΝΒΑ, επέλεξε τον δρόμο της Ευρώπης και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό.Με την ανάγκη για έναν παραγωγικό σκόρερ στις τάξεις του, η αναζήτηση του Ολυμπιακού φάνηκε να ευθυγραμμίζεται με τη διαθεσιμότητα του Ναν. Η διαφαινόμενη απόκτηση του Ναν θεωρείται ένα κρίσιμο κομμάτι για την ολοκλήρωση του παζλ της φετινής ομάδας του Ολυμπιακού, θέτοντας έναν υψηλό πήχη προσδοκιών για την επόμενη σεζόν. 

Ο Αμερικανός, σύμφωνα με πληροφορίες από τη μεριά του παίκτη, θα βρίσκεται στη χώρα μας τη Δευτέρα, κάτι που σημαίνει ότι θα πάρει μία πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα στο Σούπερ Καπ, ενώ θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της πρεμιέρας της EuroLeague κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

 

Ομάδα: