ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 October, 2022 - 18:26

Categories: 

Ράντονιτς: «Να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι, η Άλμπα έχει κάνει τέλειο ξεκίνημα»

Λίγο πριν από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Βερολίνο ενόψει του αγώνα με την Άλμπα (19/10, 21:00), ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στα σημεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση.

Χωρίς τον Νέιτ Γουόλτερς για ακόμη μία φορά αναχώρησε για την Γερμανία η αποστολή του Παναθηναϊκού όπου θα «ψάξει» το δεύτερο «διπλό» στην φετινή Euroleague και τη δεύτερη σερί νίκη στα παρκέ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

 

Μετά τη νίκη στο Βελιγράδι, ο Ντέγιαν Ράντονιτς και οι παίκτες του ευελπιστούν να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό: «Η Άλμπα έχει κάνει το τέλειο ξεκίνημα στη σεζόν. Έχουν παίξει εξαιρετικά παιχνίδια στην Εuroleague και στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια πολύ ταλαντούχα η οποία έχει μόλις δύο νεους παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι γνωριζονται μεταξύ τους, διαθέτουν τον ίδιο κορμό εδώ και χρόνια, έχουν αυτοματισμούς και αυτό είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις» ανέφερε ο Μαυροβούνιος τεχνικός και συνέχισε:

 «Θα είναι πολύ δύσκολο ματς για εμάς και γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι στην Άλμπα. Πρέπει να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι» ενώ όσον αφορά τα κλειδιά της αναμέτρησης, είπε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στην άμυνα ενώ και στην επίθεση πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Θα παίξει ρόλο η τρανζίσιον άμυνα, τα boxout και να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι. Με εξαίρεση τον Γουόλτερς ελπίζω όλοι οι υπόλοιποι να είναι έτοιμοι για το ματς. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες για να είμαστε ανταγωνιστικοί».