ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 January, 2023 - 15:58

Categories: 

Ράντονιτς: «Πρέπει να δείξουμε αντίδραση!»

Μετά από πέντε διαδοχικές ήττες στην Ευρωλίγκα και μια κάκιστη εμφάνιση με το Περιστέρι bwin, o Ντέγιαν Ράντονιτς περιμένει από τον Παναθηναϊκό να δείξει… κάτι και να βγάλει εγωισμό στον αυριανό αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ (21:30) για την 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

«Μετά τα τελευταία ματς πρέπει να δείξουμε αντίδραση. Πρέπει να παίξουμε με πολλή ενέργεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τα πάντα για 40 λεπτά. Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε μια σταθερά καλή απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η Φενέρ είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα, διαθέτει ιδιαίτερα έμπειρους παίκτες. Στον αγώνα του πρώτου γύρου ήταν εξαιρετικοί. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να δείξουμε αντίδραση, να δώσουμε τα πάντα στο παρκέ και να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε», τόνισε.

 

 

Σχετικά με τα «όπλα» της τουρκικής ομάδας και το τι θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να τα περιορίσει, ο Μαυροβούνιος κόουτς ανέφερε ότι: «Διαθέτουν πολλούς εξαιρετικούς παίκτες. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση για 40 λεπτά. Σε σχέση με τα τελευταία ματς θα πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα στην άμυνα, στο ένας εναντίον ενός και την ίδια στιγμή στην επίθεση να διαβάσουμε σωστά το παιχνίδι, να μοιράσουμε καλά τη μπάλα και να πάμε στα ριμπάουντ».

Τέλος, σε ερώτηση για την κατάσταση του Ντουέιν Μπέικον είπε: «Θα δούμε σήμερα. Ήταν άρρωστος. Εύχομαι ότι θα μας βοηθήσει, αλλά σήμερα μετά την προπόνηση θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα».

 

Ομάδα: