ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 December, 2023 - 23:55

Categories: 

Ρέτσος: «Είδαμε δύο τρεις υποψίες για πέναλτι, που ίσως δεν κοιτάχτηκαν καν στο VAR»

 

Ο Ολυμπιακός κόλλησε στο 0-0 απέναντι στον σκληροτράχηλο Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τη διαιτησία του Ζαμπαλά και των άμεσων συνεργατών του να αφήνει με οικτρά παράπονα τους Πειραιώτες.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος στις δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε πως υπήρχαν κάποιες φάσεις μέσα στη περιοχή που σηκώνουν συζήτηση, αλλά δεν τσεκαρίστηκαν από το VAR.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους δύο χαμένους πόντους: «Ήταν δύσκολο ματς. Η αντίπαλη ομάδα έπαιξε πολύ αμυντικό ποδόσφαιρο, αρκετό δύσκολο να σπάσουμε την άμυνα. Είχαμε φάσεις και ευκαιρίες. Είδαμε δύο τρεις υποψίες για πέναλτι, που ίσως δεν κοιτάχτηκαν καν στο VAR, κάποιες καθυστερήσεις, η άλλη ομάδα ήταν κατανοητό να της κάνει, αλλά ο διαιτητής θα πρέπει να το ελέγξει, ίσως με περισσότερες καθυστερήσεις. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δυσαρεστεί γιατί θα θέλαμε τους βαθμούς και να έχουμε καλύτερη θέση στη βαθμολογία».

Για το αν τους πείραξε το μυαλό: «Σαν ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να μας χαλάνε. Με τους καινούργιους κανόνες, δεν ξέρω αν παίζει η δικιά μου ομάδα με διαφορετικούς κανόνες, αλλά με τους συγκεκριμένους κανόνες εν έτει 2023 θα έπρεπε να παρθούν διαφορετικά μέτρα, περισσότερα λεπτά καθυστερήσεων, έναν έλεγχο από το VAR.

Κατανοητά πράγματα δηλαδή, όχι τίποτα τρελό. Δεν πρέπει να μας επηρεάζουν τέτοια πράγματα. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Υπάρχει δρόμος ακόμη, υπάρχει καινούργιος προπονητής, έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε. Κοιτάμε μπροστά. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά γι' αυτό το ματς, εφόσον πέρασε».

Για το τι κάνει διαφορετικά ο Ολυμπιακός: «Έχουμε διαφορετικό σύστημα, λίγο διαφορετικό και είμαστε σε καλό δρόμο, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Υπάρχουν κάποιες μέρες μέχρι τον επόμενο αγώνα».

Για τον Καρβαλιάλ: «Είναι ένας προπονητής που δουλεύει αρκετά, με λεπτομέρεια στα αμυντικά κομμάτια, κάτι που χρειαζόμασταν αμυντικά. Στην επίθεση επίθεση είμαστε πιο κόμπακτ. Δεν θέλω αν δηλώσω κάποια περαιτέρω, οι διαιτητές να είναι πιο προσεκτικοί στο μέλλον, γιατί και εμείς παίζουμε».

Για τον κόσμο: «Τους ευχαριστούμε. Ελπίζω από το νέο έτος να παρθούν διαφορετικά μέτρα. Εάν συνεχιστεί έτσι μέχρι τον Φεβρουάριο, ελπίζω να είναι κοντά μας μετά γιατί τους χρειαζόμαστε».

Ομάδα: