ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 November, 2022 - 18:01

Categories: 

Σάρωσε τον ΠΑΟΚ ο εντυπωσιακός Παναθηναϊκός!

 

«Πάτησε» τον ΠΑΟΚ και τώρα... αρχίζουν τα δύσκολα για τον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» χωρίς να συναντήσουν καμία δυσκολία επικράτησαν με σκορ 87-63 του «δικεφάλου του βορρά», πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις και φεύγουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για τις δύσκολες αναμετρήσεις σε Κάουνας (2/12, 20:00) και ΣΕΦ (5/12, 19:15).

 

 

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς μετά την πρώτη «άνευρη» περίοδο κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο παρκέ, έβγαλε πολλούς πρωταγωνιστές, και έκανε μια εξαιρετική συνολικά εμφάνιση, ανεβαίνοντας στο 5-1 στην Basket League. Ο-χωρίς τον Τζέιλεν Ράιλι- ΠΑΟΚ, από την άλλη, κρατάει μόνο το πρώτο δεκάλεπτο, όπου ήταν πολύ ανταγωνιστικός, και πέφτει στο 4-3.

Κορυφαίος των νικητών ήταν και πάλι ο Ντουέιν Μπέικον. Ο Αμερικανός είχε 21 πόντους σε 20 λεπτά, στο ντεμπούτο του στην Basket League! Aπο κοντά και ο εξαιρετικός στο δεύτερο μέρος Πάρις Λι, με 14 πόντους, αλλά και ο Αρτούρας Γκουντάιτις, που έκανε νταμπλ-νταμπλ (10π., 11ρ.)