ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 January, 2024 - 23:01

Categories: 

Σαρωτικός ο ΠΑΟΚ συνέτριψε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0 και πάτησε κορυφή!

Στον δρόμο των επιτυχιών στη SuperLeagueεπανήλθε δριμύτερος ο ΠΑΟΚ συντρίβοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τούμπα με το ευρύ 4-0 και ισοβάθμησε στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό.  Ο «Δικέφαλος που προερχόταν από την ήττα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης από τον Άρη με 2-1 δεν ήθελε να δώσει δικαιώματα και ήταν αρκετά συγκεντρωμένος και το κυριότερο αποτελεσματικός.  Ο ΠΑΟΚ άνοιξε τον χορό των τερμάτων του στο 29΄. Ο Ντεσπόντοφ σούταρε, υποχρεώνοντας τον Κλέιμαν σε δύσκολη επέμβαση και στην  επαναφορά της μπάλας ο Μπάμπα από κοντά έγραψε το 1-0. Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να πετύχει δύο γρήγορα γκολ στην επανάληψη. Αρχικά στο 49’΄ο Μεϊτέ  με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 2-0, για να έρθει το 3-0 στο 53΄ με κεφαλιά του Τζήμα από σέντρα ακριβείας του Σάστρε.

Η επικράτηση του «Δικεφάλου» απέκτησε διαστάσεις θριάμβου στο 66’ με αυτογκόλ του Ριένστρα. Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια έχασαν πληθώρα ευκαιριών με πιο χαρακτηριστική φάση το δοκάρι του Τόμας στο 86’.

Ομάδα: