ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 October, 2023 - 14:55

Categories: 

Σε πρόωρη ανανέωση συμβολαίου στον Μάγκνουσον προχώρησε ο Παναθηναϊκός

 

Μια σπουδαία όσο και… αναμενόμενη, με βάση το πρόσφατο παρελθόν και ανάλογες κινήσεις που έχει κάνει, απόφαση πήρε σήμερα (02/10) ο Παναθηναϊκός, προχωρώντας στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του τραυματία Χόρντουρ Μάγκνουσον!

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού, η «πράσινη» ΠΑΕ αποφάσισε να ανανεώσει από τώρα το υπάρχον συμβόλαιό του, που λήγει κανονικά το καλοκαίρι του 2024, για έναν ακόμα χρόνο…

Οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές θα «πέσουν» την ερχόμενη Δευτέρα (09/10), με τον Παναθηναϊκό να θεωρεί «χρέος» του αλλά και αυτονόητο να σταθεί στο πλευρό του Μάγκνουσον μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του που τον αφήνει εκτός δράσης για σχεδόν έξι μήνες!

Άλλωστε, όπως προαναφέραμε, αυτό είναι κάτι που το «τριφύλλι» έχει κάνει στο παρελθόν και σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις, με πιο πρόσφατη αυτή του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, «αγκαλιάζοντας» τους ποδοσφαιριστές του σε δύσκολες στιγμές της καριέρας τους.

Ομάδα: