ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 November, 2022 - 18:27

Categories: 

Σκαριόλο: «Να δείξουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα»

Την ανάγκη της Βίρτους Μπολόνια να δείξει χαρακτήρα και προσωπικότητα ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (23/11, 21:00), τόνισε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Σέρτζιο Σκαριόλο, τονίζοντας πως η έδρα των «πράσινων» είναι από τις πιο «καυτές» της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Βίρτους Μπολόνια:

«Σίγουρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα ώστε να παίξουμε σε μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρωλίγκας. Παίζουμε απέναντι σε μία αθλητική, πειθαρχημένη ομάδα με ικανότητα να ανεβεί επίπεδο στην έδρα της».

«Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού μας αλλά είμαστε στο σωστό μονοπάτι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάθε παιχνίδι είναι μία μεγάλη πρόκληση και κάθε αντίπαλος είναι δυνατός στην Ευρωλίγκα. Έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο τελευταία και πρέπει να το πιστοποιήσουμε σε ένα περιβάλλον όπως το ΟΑΚΑ».