ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 December, 2023 - 18:43

Categories: 

Σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση ο Διαγόρας

Πάτησε τριάδα και συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο σαρωτικός Διαγόρας Ρόδου!

Η ομάδα του Θωμά Γράφα επικράτησε στην έδρα της με 2-1 της Athens Kallithea στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Νότιου ομίλου της Super League 2, σε ένα ματς που μπήκε δυνατά και πήρε το προβάδισμα, ενώ ήταν αποτελεσματική στις ευκαιρίες που δημιούργησε και έφτασε στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αξιοσημείωτο, δε, πως οι τρεις τελευταίες νίκες του Διαγόρα είναι με 2-1 και έχουν επιτευχθεί κόντρα σε τρεις εκ των δυνατών ομάδων του ομίλου: Της Athens Kallithea, του Ιωνικού και της Καλαμάτας, ενώ κόντρα στην τελευταία συνέβη εκτός έδρας.

Έτσι, η ομάδα των Δωδεκανήσων ανέβηκε στην τρίτη θέση με 16 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Καλαμάτα που έχει παιχνίδι λιγότερο, ενώ η Athens Kallithea παρέμεινε στη δεύτερη θέση με 20 πόντους και κινδυνεύει να δει τη διαφορά από τα Χανιά (20 πόντους) που είναι στην κορυφή να μεγαλώνει, αφού έχει παιχνίδι περισσότερο.

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 8' με το σουτ του Ιγκνιάτοβιτς, ενώ η Athens Kallithea στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει, χωρίς ωστόσο, να είναι αποτελεσματική στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Έτσι, ο Διαγόρας πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων στο 69' με τον Μανιά για το 2-0, ενώ στο 88' ο Λουκίνας μείωσε σε 2-1 για την Athens Kallithea, η οποία δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.