ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 April, 2023 - 20:26

Categories: 

Σκόρπισε την Χάποελ η ΑΕΚ και ισοφάρισε τη σειρά

 

Πάτησε τη Χάποελ και πηγαίνει ξανά στο Ισραήλ για να διεκδικήσει την πρόκριση η τρομερή ΑΕΚ (94-78)!

Με τους Λεμάρ (24π.) και Μίτσελ (14π., 5 ασίστ) σε πρωταγωνιστή ρόλο και τους Φλιώνη και Μάιλς να είναι καθοριστικοί στα κρίσιμα σημεία, η «Ένωση» πέτυχε μία τεράστια νίκη και θα πάει στα Ιεροσόλυμα με στόχο να βρεθεί σε ακόμη ένα Final 4 του BCL, μετά από τέσσερα χρόνια!

Εξαιρετική η αντίδραση που έβγαλαν οι «κιτρινόμαυροι», μετά το κακό ξεκίνημα, ενώ η διαφορά έφτασε έως το +12 στο πρώτο μέρος και μέχρι το +17 λίγο πριν το φινάλε. Φανταστικός και ο κόσμος του «δικεφάλου», ο οποίος έδωσε την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα του Καντζούρη, η οποία πέτυχε 94 πόντους σε μία από τις καλύτερες άμυνες τις διοργάνωσης.

Την ερχόμενη Τετάρτη το τρίτο παιχνίδι (19/4, 19:00), με τη ΑΕΚ να πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία για να φύγει με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα από τη χώρα της Μέσης Ανατολής, για να είναι μία από τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του θεσμού!

Για τη Χάποελ, δεν ήταν αρκετή η απίθανη εμφάνιση του Ράντολφ με 28 πόντους, ενώ 11π. πρόσθεσε ο Κάρινγκτον.

Ομάδα: