ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 May, 2023 - 16:54

Categories: 

Σλούκας: «Αγαπώ και σέβομαι τη Φενέρ, όμως η ομάδα μου είναι ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να πάρει τη σπουδαία πρόκριση στο Final 4, κερδίζοντας με συνολικό σκορ 3-2 τη Φενέρμπαχτσε.

Πρωταγωνιστής των «ερυθρόλευκων» στη σειρά ήταν ο Κώστας Σλούκας, που πήρε το τρίτο παιχνίδι με δικό του νικητήριο σουτ και έκανε μαγική εμφάνιση στο καθοριστικό πέμπτο με 22 πόντους.

 

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού έστειλε μέσω Instagram το δικό του μήνυμα στους φίλους τόσο των Πειραιωτών όσο και της Φενέρ, τονίζοντας ότι χαίρεται για την πρόκριση όμως αυτό ήρθε εις βάρος μίας ομάδας που αγαπάει πολύ.

Aναλυτικά το μήνυμα του Σλούκα:

«Κατά τη διάρκεια των αγώνων των πλέι οφ της EuroLeague αυτής της σεζόν, τα δύσκολα παιχνίδια της μοίρας με οδήγησαν να αντιμετωπίσω μια ομάδα που πραγματικά αγαπώ και σέβομαι. Μια ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω μοναδικές στιγμές και που έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο για μένα να προετοιμαστώ για αυτές τις μάχες. Γνωστοί μου άνθρωποι με τους οποίους έχω μοιραστεί δόξα, αποτυχία, άγχος και ένα σωρό συναισθήματα τώρα ήταν οι αντίπαλοί μου για ένα εισιτήριο Final 4.

 

Η ομάδα μου πάντως είναι Ολυμπιακός!! Είναι η ομάδα για την οποία ζω και πεθαίνω αυτή τη στιγμή. Οπότε υπήρχε μόνο ένας δρόμος, να κάνω ό,τι μπορούσα για να αποκτήσω αυτό το εισιτήριο Final 4 για τον Ολυμπιακό! Για να το καταφέρω αυτό έπρεπε να ξεπεράσω πολλά εμπόδια ψυχικά αλλά και σωματικά. Κι όμως, η μοίρα μας έφερε να είμαστε οι νικητές μιας θεαματικής σειράς παιχνιδιών προσθέτοντας σημαντική επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου.

Ο τρόπος που συνέβη είναι γνωστός.

Στο επίκεντρο μας τώρα είναι να αγωνιστούμε άλλη μια φορά με τους οπαδούς μας δίπλα μας για μια θέση στον τελικό της δόξας, τον τελικό που όλοι ονειρευόμαστε!

Τα λέμε με όλους σε μία εβδομάδα!»

Ομάδα: