ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 October, 2023 - 15:58

Categories: 

Σοκ για την ΑΕΚ: Θλάση ο Λιβάι Γκαρσία χάνει τον ΟΦΗ

Πρόβλημα με Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ, η οποία θα παραταχθεί με πολλές απουσίες στην Κρήτη, τη Δευτέρα (2/10, 20:00) για το εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ.

Καταρχάς, σε ό, τι αφορά τον 25χρονο φορ, μετά την προπόνηση του Σαββάτου (30/9) ένιωσε έντονες ενοχλήσεις και, όπως διαπιστώθηκε, έχει υποστεί θλάση. Ως εκ τούτου, ξεκινά άμεσα αποθεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί για την «Ένωση», καθώς στο τέλος της προπόνησης της Κυριακής (1/10) ένιωσε ενοχλήσεις και ο Γενς Γιόνσον. Εκτός και ο Νόρντιν Άμραμπατ, περισσότερο όμως προληπτικά λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, το οποίο τον ενοχλεί ακόμη.

Από εκεί και πέρα, εκτός είναι οι Ντομαγκόι Βίντα και Εχσάν Χατζισαφί, χωρίς όμως να έχουν κάτι. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος επέστρεψε στις προπονήσεις την Παρασκευή (29/9), μετά το χτύπημα που είχε δεχθεί στα πλευρά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Φυσικά, δεν υπολογίζεται ούτε ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου.

Επιστροφή στην αποστολή για τον Ορμπελίν Πινέδα, όπως και για τους Τομ Φαν Βέερτ και Σταύρο Πήλιο. 

 

Ομάδα: