ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 January, 2024 - 22:33

Σούπερ κίνηση με Τσάριτς για την ΑΕΚ

Σπουδαία κίνηση για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Η «Ένωση» ανακοίνωσε την απόκτηση της Σέρβας διαγώνιας, Σάρα Τσάριτς, η οποία αποτελεί τη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στο ρόστερ της μετά από εκείνη της Γκιζέλ Σίλβα. Εξάλλου, η παίκτρια -που συνιστά σπουδαίο όνομα- είχε τεράστιο συμβόλαιο στην Τουρκία όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος, εξού και έγινε μεγάλη προσπάθεια από πλευράς «δικεφάλου» για να αποκτηθεί και να δυναμώσει η ομάδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Σάρα Τσάριτς. Η Σέρβα διαγώνια, γεννηθείσα την 1 Φεβρουαρίου του 2001, με ύψος 1,93μ., εντάσσεται στο γυναικείο τμήμα Βόλεϊ της ΑΕΚ.

Η Τσάριτς ξεκίνησε την καριέρα της από την Visura Beograd το 2016 και έμεινε εκεί μέχρι το 2020. Με την Visura κατέκτησε δύο Πρωταθλήματα Σερβίας (2017, 2018), αλλά και δύο Σούπερ Καπ (2018, 2019). Από το 2020 μέχρι το 2022 αγωνίστηκε στη σερβική ΟΚ Tent, ενώ στη συνέχεια μετέβη στην Τουρκία για λογαριασμό της PTT Spor, με την οποία κατέκτησε το BVA Cup. Επίσης, έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική Σερβίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2021.

Σάρα, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Ομάδα: