ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 January, 2023 - 21:32

Categories: 

Σπουδαία πρόκριση για την ΑΕΚ στην Προύσα!

«Βασίλισσα» ΑΕΚ πήρε επική νίκη – πρόκριση απέναντι στην Τόφας Μπούρσα. Η Ένωση πήγε στην Προύσα για να «καθαρίσει» το play-in με την Τόφας, κι έκανε ακριβώς αυτό, νικώντας τους Τούρκους με 85-82 και εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους ομίλους των «16» του BCL!

Η ΑΕΚ μετά το πρώτο κακό δεκάλεπτο (18-9) ήταν κυριαρχική στην Προύσα κα προηγήθηκε μέχρι και με +14. Η Τόφας με απίθανη αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο ισοφάρισε (78-78) και έκανε το ματς «θρίλερ», όμως η ομάδα του Ηλία Καντζούρη βρήκε μεγάλα σουτ με Στρέλνιεκς και Φλιώνη, παίρνοντας το «διπλό».

Η ΑΕΚ είχε πληθωρικό πρόσωπο και πολλούς πρωταγωνιστές. Ο Ακίλ Μίτσελ ήταν και πάλι ο κορυφαίος με 21 πόντους, 14 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ τεράστια σουτ έβαλε και ο Γιάνις Στρέλνιεκς που είχε 17 πόντους. 16 πρόσθεσε ο κομβικός Κένι Γουίλιαμς και 13 ο πολύτιμος Αϊζάια Μάιλς, ενώ 8 πόντους και ένα μεγάλο καλάθι στο τέλος πρόσφερε ο Δημήτρης Φλιώνης.

Για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, που πάλεψε ηρωικά στο τέλος όμως τελικά έμεινε εκτός συνέχειας, 18 πόντους είχε ο Ρομπ Γκρέι και 12 ο Μπερκ Ουγκουρλού, ενώ μυθική τέταρτη περίοδο έκαναν οι Τάιλερ Ένις (17π.) και Αρτούρας Μιλάκνις (9π.), που παραλίγο να πάρουν μόνοι τους το ματς!

 

 

Ομάδα: