ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 July, 2022 - 22:51

Categories: 

Σπουδαία πρόκριση για τον ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ κυριάρχησε κόντρα στη βουλγάρικη Μπότεφ Πλόβντιφ, παίρνοντας τη νίκη με 2-0 και παράλληλα την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Όσιγιεκ-Κιζιλζαρ. Μετά το 0-0 του πρώτου ματς οι «γαλαζοκίτρινοι» ήξεραν πολύ καλά πως έπρεπε να κερδίσουν για να περάσουν, παίζοντας επιθετικά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Ωστόσο, η Μπότεφ ήταν εκείνη που έχασε την πρώτη ευκαιρία με ένα στημένο, αλλά στη συνέχεια ο ΑΠΟΕΛ πήρε την πρωτοβουλία και δεν την ξαναέχασε. Στο 15’ και μετά από φάση διαρκείας ο Ντάλσιο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα προς την εστία από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 26’ ο Τοκού σπατάλησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς, πλασάροντας άστοχα.

Στο 34’ μια κεφαλιά του Ηλία έφυγε ελάχιστα έξω, ενώ ο ίδιος ήταν που έχασε διπλή ευκαιρία δύο λεπτά μετά, με τους Χάνκιτς και Πούντσετς να σώζουν τους φιλοξενούμενους. Τελικά, το γκολ για τους Κύπριους ήρθε στο 45’+1’ με το μακρινό σουτ του Τσεπάκ να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα.

 

 

 

 

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι επιθετικοί ψάχνοντας το δεύτερο γκολ, η Μπότεφ έχασε ευκαιρία για την ισοφάριση στο 78’ με σουτ του Σέκουλιτς, αλλά ο ΑΠΟΕΛ κλείδωσε την πρόκριση στο 90’+3’, με τον Εφραίμ να διαμορφώνει το τελικό 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.