ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 October, 2022 - 22:56

Categories: 

Σπόραρ: «Παίξαμε με ψυχή, όποιος έρχεται στη Λεωφόρο πρέπει να τρομάζει»

Με δηλώσεις του μετά τη νίκη του Άρη, ο σκόρερ του Παναθηναϊκού, Αντράζ Σπόραρ, τόνισε ότι οι αντίπαλοι του θα πρέπει να...τρομάζουν όταν παίζουν στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Τη χαρά του για το γκολ που πέτυχε και χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Αντράζ Σπόραρ με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV.

Μάλιστα, ο Σλοβάκος επιθετικός δεν παρέλειψε να τονίσει ότι οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να... τρομάζουν όταν αγωνίζονται στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σλοβένου φορ:

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Μπορεί να μην κάναμε καλό παιχνίδι, δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο τα τελευταία 30', αλλά πήραμε μία σπουδαία νίκη και συγχαρητήρια στην άμυνα που κράτησε το μηδέν.

Ηταν αυθόρμητο, είπα στον Βέρμπιτς να στείλει τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και σκόραρα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα, το 9Χ9 δεν είναι εύκολο. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, εξαιρετικό προπονητή, έχουμε γίνει οικογένεια και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Αν και δεν παίξαμε καλά τα καταφέραμε, παίξαμε με ψυχή και δεν πιστεύαμε πως θα μας βάλει γκολ ο Άρης. Είναι τρελό αυτό που γίνεται εδώ με τους οπαδούς, όποιος έρχεται εδώ πρέπει να τρομάζει».