ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 October, 2022 - 22:05

Categories: 

Σπόραρ τίτλου για τον Παναθηναϊκό!

Tην ξέφρενη φετινή του κούρσα συνέχισε απτόητος ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 1-0 του μαχητικού Άρη στο «Απ. Νικολαϊδης» και πανηγύρισε την ένατη διαδοχική του νίκη!

«Χρυσή» αλλαγή για το Τριφύλλι» αποδείχθηκε ο Αντράζ Σπόραρ. Ο Σλοβένος επιθετικός αξιοποίησε με τον ιδανικότερο τρόπο την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Βέρμπιτς στο 92’  και με κεφαλιά – δυναμίτη λύτρωσε την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που αποθεώθηκε από τον κόσμο της, που γέμισε ξανά την Λεωφόρο και αποτέλεσε τον δωδέκατο παίκτη των «πρασίνων». Ασταμάτητο το «Τριφύλλι» ισοφάρισε την ιστορική δική του επίδοση κορυφαίου ξεκινήματος από την περίοδο 1994-95. Σεζόν, που είχε βρει τους «πράσινους» να κατακτούν το νταμπλ εκείνης  της περιόδου.

 Κι όλα αυτά κόντρα στην εχθρική διαιτησία του Νταμπάνοβιτς, ο οποίος χαρίστηκε την κόκκινη κάρτα στον Ιτούρμπε για αντιαθλητικό χτύπημα στον Ρούμπεν Πέρεθ…

Από την άλλη πλευρά ο Άρης επιστράτευσε σε αρκετές περιπτώσεις το σκληρό παιχνίδι σε μια προσπάθεια να ελέγξει τον ρυθμό. Χωρίς αντίκρισμα όμως, με τους Θεσσαλονικείς να μένουν στους 13 βαθμούς και την έκτη θέση.  

Ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος απείλησε μόλις στο 2 Με τον Μπερνάρ να στρώνει στον Τσέριν που σούταρε από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Φαμπιάνο και πέρασε ακριβώς δίπλα από το αριστερό δοκάρι, καταλήγοντας κόρνερ, ενώ στο 9’ το σουτ του Ιωαννίδη έφυγε λίγο άουτ. Στο  12’ ο Μπερνάρ υποχρέωσε σε δύσκολη επέμβαση τον Κουέστα.

Ακυρώθηκε από το VAR γκολ του Μπερνάρ

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και στο 68’ πέτυχε γκολ με τον Μπερνάρ. Τελικά, όμως, ο Νταμπάνοβιτς πήγε στο VAR, εξέτασε τη φάση και αποφάσισε πως υπήρχε επιθετικό φάουλ του Βέρμπιτς πριν η μπάλα φτάσει στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Ο Γιοβάνοβιτς βλέποντας ότι το γκολ δεν ερχόταν, ρίσκαρε κι  έριξε στην μάχη τους Αϊτόρ και Σπόραρ. Ο Ισπανός λίγα λεπτά μετά την είσοδό του αποχώρησε με χτύπημα στο γόνατο, ενώ ο Σλοβένος φορ αναδείχθηκε σε ηρωϊκή φυσιογνωμία χαρίζοντας στο «Τριφύλλι» την ένατη συνεχόμενη νίκη του!